2777
2789
ببخشید بعد عمل و برداشتن عینک گودی زیر چشماتون رفت

ن همونجور مونده شاید به مرور درست بشه من تازه عمل کردم چند ماهه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم آخه همه خوشگل و خوش هیکلن واسه همین من هیچ وقت نمیرم بیرون حالم از خودم بد میشه

اون از یه چیز دیگس اعتماد بنفستو درست کن

اصن حرف تو درست ببین تو که بهشون چیزی بدکار نیستی کار بدیم نکردی که حق ندارن نظر بدن مگه تو نظر خواستی؟ کین که توهین کنن

همه تقریبا عمل کردن و خیلیام هستن خوشگل نیست ولی اعتماد بنفس سرزبون دارن خودتو دست کم نگیر

کم کم چاقیتم درست کن نه به خاطر یه مشت غریبه به خاطر سلامتی و حال خوب خودت😃🤍

یکیو امروز تو اتوبوس با همین توصیفات دیدم منتهی اون قدش کوتاه تر بودوگرنه صورتش دقیقا با این توصیفات ...

نه عزیزم من نبودم 😅

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

درست میشی😃 اگر خودت بخوای ولی نزار انقد بیاجترامی کنن بهت

خب خدایی خواهر من صورتم خیلی گرده دماغم مثل عملی ها نیست لبام هم نازکه چشمام یکم چینی آمده زاویه فک و چونه هیچی ندارم همیشه میرم بیرون ماسک میزنم به هیچ کس هم نگاه نمیکنم بعد همش بهم میگن لابد دندون هات سیاهه یا زشتی همش ماسک میزنی یا کرونا هست 😅

خب خدایی خواهر من صورتم خیلی گرده دماغم مثل عملی ها نیست لبام هم نازکه چشمام یکم چینی آمده زاویه فک ...

عزیزم چراراجب خودت اینجوری میگی به هیکل واستایلت برس باورکن خیلی خوب میشی ماسکم خواهشن نزن