2821
2789
عنوان

چاقی‌

114 بازدید | 11 پست

خانما من وزنم 45 کیلو عه میخوام یکم بیشتر وزن بگیرم خوش خوراکم هستم ولی هرچی میخورم چاق نمیشم

چه غذایی بخورم که چاق کننده باشه

غذای بیرونی نمیخورم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

سیب زمینی

برنج

ماکارونی

نون

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۳۹ بودم الان ۵۰ ام برو باشگاه فقطخودم نخواستم بیشتر از این چاق بشم هیچی نتونست چاقم کنه جز باشگاه

باشگاه میرم ولی متاسفانه جواب گو نیست😂

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

برنج رو با کره بخور غذاتو با نون بخور تعداد وعده هاتو بیشتر کن و میان وعده هم بخور

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز