2821
2789
عنوان

شله زرد یا چی🤧

288 بازدید | 33 پست

بچه ها من مهمون دارم

خودمونی ان،غریبه نیستن

منم شاغلم نمیتونم زیاد تدارک ببینم

حالا برای بعد از شام چی درست کنم؟

نمیخوام کیک درست کنم

شله زرد خوبه؟

پیشنهاد دیگه ای دارین؟

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.

ژله ام میتونی درست کنی

Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من ک برم خونه یکی شله زرد بعدشام بده خوشم نمیاد مگه اینکه چند مدل دسر باشه یکیشم شله زرد باشهتیرا ...

بعد از شام ژله بیارم؟😶

با میوه و تنقلات میخوام بیارم ولی نمیدونم چی بیارم

چون شیرینی هست دیگه نمیخوام کیک درست کنم وگرنه کیک راحته و خوبه

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
برای بعد از شامچایی با شیرینی خوبه دیگه

فقط همین؟ اخه باید یچیز دیگه هم باشه

بعد از شام ژله بیارم؟😶با میوه و تنقلات میخوام بیارم ولی نمیدونم چی بیارمچون شیرینی هست دیگه نمیخوام ...

بله ژله خیلی طبیعی تر از شله زرده یعنی جایی نرفتی ژله بیارن برات بعد غذا

حالا حتما باید پختنی باشه ؟؟؟ تخمه ژله پفیلا لواشک پاستیل و.....

اره باید پختنی باشه😶

تخمه و تنقلات هست

بجز اینا یچیز دیگه میخوام😭😂

بله ژله خیلی طبیعی تر از شله زرده یعنی جایی نرفتی ژله بیارن برات بعد غذا

نه بعد از غذا نیاوردن برام😁

2823
2791
2779
2792