2777
2789
عنوان

حسه شیشمی

358 بازدید | 44 پست

سلام حسه شیشمم خوبه اختر بینی چارت تولد هم بلدم

تنها 5 نفر نیت هاتون بگین بهتون میگم

بقیه اگه خیلی اسرار داشتین بزنین روی درخواست دوستی تا جوابتون بدم البته اینو بگم شرط داره همین موفق باشین ❤️

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماه تولدمو بگم؟

نه نمیخواد نیتت رو بگو ببینم چیه فقط تک نیت باشه تا بگم باشه؟ نیتت دقیق بگو

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

نه نمیخواد نیتت رو بگو ببینم چیه فقط تک نیت باشه تا بگم باشه؟ نیتت دقیق بگو

حسش نسبت به من چیه ؟ چی میشه تهش ؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
در مورد ازدواجم

یکیو دوست داری یا قبلن دوست داشتی در مورد ازدواجت تا دو وعده برات میبینم! میتونه دو ماه تا دو سال باشه

حسش نسبت به من چیه ؟ چی میشه تهش ؟

حسش خوبه تهش از هم جدا میشین

پس فردا آزمون دارم قبول میشم کار پدرم درست میشه

کاره پدرت اره

نحوه آشنایی رو لطفا بگو آخرین سوالم 🙏♥

فقط یه نیت جواب میدم

2790
2778
2791
2779
2792