2777
2789
عنوان

ی خواب عجیب دیدم

194 بازدید | 26 پست

سلام.

من صدقه دادم و به آب نگاه کردم....لطفا اگر واقعا تعبیر بلدین بگید.

چون تعبیر خواب خیلی مهمه

دوستان زیاد یادم نیست....محل خوابم در کل در حرم بود ، حس میکنم قم بود...

ی جای خواب من همراه شدم با چندین نفر که خیلی زیاد بودن و چادرهای سفید داشتن و میدونستم اینا عروس و دامادها هستند...خلاصه منم با اینا همراه شدم...بعد گفتم عه منکه عروس نیستم و همسرم ندارم...الان متوجه میشن ....بعد گفتم نه بابا منم چادرم سفیدم(در واقع من ی چادر سفید خوشگل گل گلی برا زیارت دارم...البته معلومه برای عقد و عروسی نیست..) بعد به عروس ها نگاه کردم....دیدم بعضی هاشون لباس رنگی حتی یکیش مشکی پوشیده بود....گفتم حله پس فعلا کسی متوجه نمیشه من عروس نیستم...

من با این کاروان حرکت میکنم ؛ ی جا گفتن عروس خانوما وایسید عکس بگیریم ازتون....خیلی ژست های جالبی میداد و منم کیف میکردم....ولی همش میگفتم مثلا اگه گفتن شوهرت ....چی بگم...

یادمه ی جایی هم بود پله داشت میرفتیم بالا....من هم ی تصویر یادمه تو خواب داشتم زیارت عاشورا میخوندم(در عالم واقع نذر زیارت عاشورا دارم...)

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من مجرد هستم.

حتی انگار واضح نیست ولی انگار تو حرم شکلات میخوردم نمیدونم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعبیر دقیقشو نمیدونم ولی بنظرم خیلی خواب خوبیه برکته انشاالله

منم همچین حسی دارم.

زندگیت سرشار از عشق و برکت باشه گلم ❤️

انشاالله تعبیرش ازدواج خوب و حاجت روائی هس

چه جالب

قبل خواب ی ارحمن برای حضرت معصومه خوندم به نیت ازدواج مادرم....چون پدرم سالها قبل فوت کردن...

بعد گفتم حضرت معصومه میدونم بعد ظهور میای و شنیدم با حضرت عیسی ازدواج میکنی....منم این کادو عروسی رو برات از الان فرستادم...

ارحمن عروس قرآنه و مامانم عروس بشه...

بعد نذر زیارت عاشورا اینه خدا به من و داداشم و مامانم عمر بده تا شاهد ظهور امام زمان باشیم و لبیک گویان خودمون به امام زمان برسونیم و از یارانش و منقمان خون امام حسین باشیم و این زیارت از طرف حضرت رقیه میخونم.

خیلی دوست دارم با مامانم و داداشمم بریم خونه حضرت معصومه...منظورم بعد ظهوره

به نیت ازدواج بخت گشایی میخونی زیارت رو خبر از حاجت روایی میده . یا نشان میده داره موانع که س ...

نوشتم گلم

حضرت معصومه مرادت رو داده ، ازدواج میکنی

فداش بشم قبل خواب ی ارحمن خوندم به نیت ازدواج مامانم...

البته قبلا هم خونده بودم.

ولی امشب گفتم این هدیه من به عنوان هدیه عروسی حضرت معصومه هست.

چون شنیدم بعد ظهور زنده میشن و با حضرت عیسی ازدواج میکنند.