2777
2789
ریپ میزنم چرا جواب نمیدی؟؟؟تو واسه امضای من گزارش زدی؟؟

ترکید اونجا چیکار کنم ترکید؟؟؟؟؟

توهین کردی اون سری گزارش زدم واست

الانم بخوای توهین کنی مجبور میشم گزارش بزنم

و نی نی یار تگ کنم

لطفا مزاحم نشو

@niniyar ایشون مزاحم بنده میشه

با یه کاربری دیگه هم مزاحمت ایجاد کرده بود

الانم با این کاربریش

مگه داشتن چند تا کاربری جرم نیست؟؟؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

ینی کربلا نرفتین؟!

😶😶😶😶

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر میشه امضا گزارش زد تا ما هم به امضای اونا گزارش بزنیم🤭 هرچند دست پرورده خودشون هستن🚶🏻

اونا تعلیقی ندارن

همین اقا اومد تو یکی از تاپیک هاک بهم توهین کرد انگار نه انگار

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

ترکید اونجا چیکار کنم ترکید؟؟؟؟؟ توهین کردی اون سری گزارش زدم واست الانم بخوای توهین کنی مجبور میشم ...

مزاحم؟؟🤣🤣🤣

چند تا کاربری دارم ولی تعلیقن پسس مجازه

مشخصه کار خودت بوده

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

پرواز های عادی صندلی ها با اتوبوس فرقی نداره همونطوریه

ولی بیزنس کلاس خییییلی خوبه عالیه

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

ریپ میزنم چرا جواب نمیدی؟؟؟تو واسه امضای من گزارش زدی؟؟

پشمام مگه امضا هم گزارش داره

تازه امضات ک چیزی نداره

پشمام مگه امضا هم گزارش دارهتازه امضات ک چیزی نداره

این امضام نه یه کاربری دیگم با یه امضای دیگه

البته اونم مشکلی نداشت

چرا باید بریم همه؟

اصلا کربلا و هواپیما چ ربطی ب هم دارن؟

مگه با هواپیما فقط کربلا میرن؟

یا همه ک کربلا رفتن با هواپیما رفتن؟

همچین استدلالی هم بعید نیست از ی سری ها