2777
2789
عنوان

َشب ماه 14 عزیزم 🌟🌸🌺🔥❤

54 بازدید | 1 پست

سلام عزیزکم ❤

الان دیدم تعلیقی کردی خودتو افرین بهترین کارو کردی از فضای اینجا ادمای عقده ای مثل اون کاربر دور بمون بهتره اولین قدمتو برداشتی 🤗🧡

من مطمئنم قبول میشی 5 ماه دیگه میای خبرشو بهم میدی حالا ازکجا مطمینم چون تو شبیه خودمیی🥰😁حس میکنم برگشتم به 2 3 قبلم 😬ببین حرف اون عقده رو برای خودت انگیزه کن برای روزی که نتایج میان و میای تاپیک میزنی خودم میام اصلا اون عقده ای تگ میکنم بهش نشون میدیم کی نمیتونه خودتم میدونی اون کابر مریض روانیه پس حرفاشو ول کن 😅😁ولی خدا دوستت داره هااادختر میگن عدو شود سبب خیر 👌همین اتفاق برات افتاد با حرفای اون بیجاره عقده ای به خودت اومدی 🤍😁

با تمام قدرت بخون اصلا نخواب ونخور فقط بخون موفقیتت خیلی نزدیکهه🥰😍

ببین یه خاطره از خودم بگم منم پشت بودم مثل خودت معلم ریاضیمون بهمون میگفت شما هیچی نمیشین و حتی این درسو میفتین سال اول یعنی وقتی دوازدهم بودم ریاضی 16.5 گرفتم اره پزشکی قبول نشدم حق باهاش بود ولی نتونستم تسلیم بشم تصمیم گرفتم با تمام سختیی هایی که داره پشت بمبونم یه سال موندم اونقدرر میخوندم روی کتابا خوابم میبرد منم دیر شروع کردمااا فک نکنی از تابستون میخوندم نه یعنی تا جایی که داشتم و نداشتم خوندم رتبمم 3 رقمی شد معدلم 19خورده ریاضی گرفتم 20! رفتم با یه جعبه شیرینی مدرسمون مدیر تا منو از پنجره دید اومد استقبالم کلی بغل و تبریک و... ولی من چشمم همون معلم ریاضی میگشت پیداش کردم رفتم کارنامه مو بهش دادم لبخندی زد و از پشت عینکش یه نگاهی بهش انداخت پاشد بغلم کرد بهم میگفت فکر میکردم حرفم یادت نیست🙂 ولی من یادم بود همه حرفایی که اون مدت بهم زده بودن هرکسی هم بود حتی عزیزانم یادم بود ولی من اون زمان سکوت کردم و با موفقیتم بهشون ثابت کردم من کی هستم .

من تونستم تو هم میتونی و مطمینمم موفق میشی

راستی 😁وقتی خانم دکتر شدی اگه جزوه و سوالی داشتی درخدمتیماا درسته بد خطیم ولی خب نکاتریزو هم مینویسیم من جزوه به هیشکی نمیدماا ولی چون تورو خیلی دوست دارم حس مثبتی دارم بهت میدم❤😁

مواطب دل قشنگت باش🌱

بی صبرانه منتظر روزیم که موفقیتتو بیای بگی💓

دخمل نازدوستت دارم🙈💞

@شب_ماه14