2777
2789

تو باید با اینجور آدما رو برو بشی تا بتونی درسی بگیری از هر کدومشون و در نهایت عاقل تر بشی

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذات بد .هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دیگ ذهن روح وقلب ندارم ازبس درس گرفتم.حالمو هیشکی نمیفهمه حتی خداا

اینجوری نگو قشنگم روزای سخت برای همه هست دنیا همرو زمین میزنه اونی سرش بالا هست که کلک تو کارش نیست تو مطمعن باش اونایی که بدی میکنن جوابشون رو میگیرن کوچیک ترین صبر خدا 10 ساله گلم

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)

منم دلم گرفته دارم میترکم

من این همه مشکلات چشم درد و کورتون خوردن استخوان و دندان رید و مشکلات دیگ ۳۳ ساله مجردم و هنوز هیچییییی هرروز اینجوری میگذره ایده ال میش نمیره ک هیچی بدتر هم میشه موقعیتم پارسال این موقع میگفتم شوهر کنم خدایا ک بعد از اون هزار تا مشکل

الان میبینم ک هستن کسایی خیلی زود ازدواج کردن هیچ بچه دار شدن و بچه دوم خداروشکر میکنما همیشه هم خوب باشن ولی چرا برا اینا همه چی جور میشه اونوق من گیر میکنم تو باتلاق دارم خفه میشم .

ینی خدا چرا قسمت نمیکنه . چرا این مشکلات اومد سرم چرا همیشه هیچی ...