2777
2789
عنوان

کادو‌ ولنتاین

2933 بازدید | 258 پست

چی میخرید؟

من یه چیزی سفارش دادم بعد حس میکنم خیلی خسیسی کردم

حالا میخوام ببینم شما چه کردید؟

البته اونم آنچه که من در تصورم میگذشت رو نخریده چون کادوم رو پیش پیش یواشکی دیدم

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی فعلا ما دوتا مناسبت داریم سالگرد عقدوعروسیمون و ولن یکیه

همسرم هدیمو داد من فعلا هیچی نخریدم فکریم ندارم😑

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

چی سفارش دادی چه قیمتی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چی خریده برات

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هیچی فعلا ما دوتا مناسبت داریم سالگرد عقدوعروسیمون و ولن یکیههمسرم هدیمو داد من فعلا هیچی نخریدم فکر ...

عشقتون پایدار 😍

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

من عاشق شکلاتم 😍 ولی اون نمیخوره

بگیر شکلاتاشو خودت بخور لیوانشو بده اون🤣

Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝

نگفتی چی خریدی براش چه قیمتی اون چی خریده

کمبربند🤦🏼♀️😅

عیب نداره تونستی یه اسپری یا ماگم بخر اگر توانش و بوجش و داشتی

اونم یه چیز معمولی ولی میترسم الان یکی بیاد بگه میخوای پز بدی و...

خب چی گرفته بگو دیگهicon icon