2777
2789

به روانپپزشک مراجعه کنید قرص میدن

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

شاید ویار قاعدگی گرفتی

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیتونم نمیبرنم

انلاین بگیر

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

مزاجت بهم ریخته کانال تنها مشیر آرامش عضو شو اونجا راهکارهای خیلی خوبی یاد می گیریتو گوگل سرچ کنی می ...

ایتا گوشیم هنگ میکنه

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

وای نگوهمین دوساعت پیش چیپس ماست خوردم بعذ یک موزالانم گلاب به روت اصلا یک وضعی.بحث با یک ادم احمق ب ...

اینا خوبه من چیزای پرکالریو..

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

منم همینم بزور کنترل میکنم..مخصوصا الانم که تو رژیم سعی میکنم خیار بخورم بیشتر😅

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...