خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 عنوان شلمچه 94 بازدید | 14 پست عازمم🙂💔💔💔💔برای بار دوم بعد از چهارسال بالاخره دوباره طلبیدنم. ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه. دیروز | 15:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 تو شلمچه حرم کی هست محل جنگ ۸سال دفاع مقدسه و قبول شهدا ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
آنجلیک عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 4847 وای وای خدا چه جایی خود بهشته 🥲🥲🥲میشه منو دعا کنی؟ منم برات دعا میکنمبه شهدا سلامم بسون بگو زهرا سلام رسوند عزیزای دلم😭😭چقدر دلم تنگه براشون نقاشی کالریست https://eitaa.com/colourist_ir
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 آخی 😅😏😐 ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 وای وای خدا چه جایی خود بهشته 🥲🥲🥲میشه منو دعا کنی؟ منم برات دعا میکنمبه شهدا سلامم بسون بگو زهرا ... خیلی حس خوبیه و ب همه سفرای عمرم ترجیحش میدمبله چشم ب شرط لیاقت دعاگوتون هستم میشه شماهم در حق من دعا کنید ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 منم دعا کن عزیزم بسلامت بری و برگردی فداتون بشم ب شرط لیاقت چشم ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 شلمچه مگه میطلبه؟😐 اره واقعا طلبیدنیه. ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
Sousi_بانو عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 5025 التماس دعا عزیزم خوش بگذره بهتون ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 التماس دعا عزیزم خوش بگذره بهتون فدای شما میشه شماهم منو دعاکنین ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
خوشمزههه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 63 به سلامتی خوش بگذره بهتون عزیزین ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.
آنجلیک عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 4847 خیلی حس خوبیه و ب همه سفرای عمرم ترجیحش میدمبله چشم ب شرط لیاقت دعاگوتون هستم میشه شماهم در حق من دع ... منم حس شمارو دارم از بهترین سفر ها بوده برام به زبون دیگران دعا بهتره انشاالله حاجت روا باشید ❤️🥰 نقاشی کالریست https://eitaa.com/colourist_ir