2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز؟ چه نیازی.. نیاز ادما.. رو تو چی میبینی..؟

چه فکری کردی .. درخواست دادی.. گفتم متاهلم.. تا حالا که میگفتی..میخندیدی...مسخره بازی نبود...چون نخواستم اسباب بازیتون بشم.. مسخره بازی شد....... سو استفاده ینی چی؟.

با زندگي دیگران بازی نکردن.. اگه میشه سو استفاده.. خوشحالم ک با زندگی شما بازی نکردم...وگرنه میتونستم یه جور دیگه رفتار کنم...👌

کارما،،، میگه با بزرگتر از خودت درست رفتار کن..که در آینده به اون سن رسیدی،،دیگران سنتو نزنن تو سرت..و مدام بگن..سنی ازت گذشته..

من به سن شما نمیرسم..

ولی قطعا شما به سن.. من خواهین رسید.. خیلی دور نیست..

امیدوارم.. یکی نیاد. بهتون بگه مدام شما دیگه جوون نیستین و سنی ازتون گذشته 👌ک به حال امروز من میرسی.. شک نکن.. اون روز دور نیست.. 👌

به خانه برمیگردم💓

نیاز؟ چه نیازی.. نیاز ادما.. رو تو چی میبینی..؟ چه فکری کردی .. درخواست دادی.. گفتم متاهلم.. تا ...

من هیچ وقت به شما بی احترامی نکردم شاید بد برداشت کردی ولی اگه سو استفاده ای کردم امید وارم ببخشی جونم هنوز گلی خانم یکم حساس امید وارم ببخشی منو وقتی ناراحتی همه حرفام بد برداشت میکنید 😅

واقعا دلم نمیخواست آخرش اینطور شه حتی فکرشم نمی کردم ولی انقد دلخور نباش زندگی دوروزه

اگه بازم رقص چاقو گذاشتین ممنون میشم منم اطلاع بدین دعوتم کنی گلی گلی گلی خرگوش کوچولو

من هیچ وقت به شما بی احترامی نکردم شاید بد برداشت کردی ولی اگه سو استفاده ای کردم امید وارم ببخشی جو ...

درخواست میدی؟ نمیتونم خودم.... سایت برام خرابه..

پستت رو هم قفل کن.. اگه بلدی..

به خانه برمیگردم💓

نیاز؟ چه نیازی.. نیاز ادما.. رو تو چی میبینی..؟ چه فکری کردی .. درخواست دادی.. گفتم متاهلم.. تا ...

از روز اولی هم که حرف زدم اصلا حتی یه لحظه هم به فکر بی احترامی به شما نبودم شاید آخرین پیامم یکم بی احترامی بود چون بلاکم کردین سر هیچی الکی

لطفاً زود قضاوت نکنید من اونقدر که شما فک میکنید نامرد بی شخصیت نیستم ولی اگه پست بزارین هواتونو دارم اگه نبندین هرچی هم پشتم خواستین بگین فداسرتون🙃👍