2777
2789

منم دارم

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک مدت چیزهای گرم بخور و گرم که شد طبعت متعادل کن

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

چیکار کردی؟رفتی طب سنتی اینا

نه

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

مثلا چیا

دقیقاااا نمی دونم چیا گرم اند

ولی من یک مدت خرما و ارده شیره و کاکائو و این چیزها استفاده می کردم

ولی خب زیاده روی کردم الان طبعم شده گرم و خشک باید با سردی کنترلش کنم

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

کانال تنها مسیر آرامش عضو شو دوره مزاج شناسیش رو شرکت کن عالیه الانم تو کانالش لایو گذاشته راجب غلبه سودا که خیلی نکات خوبی راجبش گفته علتش و راهکارهای درمانیش رو گفته برو ببین. بهترین کانالی هست که دارمش

کآنال تنها مسیر آرامش عضو شید تا راهکارهایی دقیق بگیرید

مرسی عزیزم 🌹 ♥️