2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم کاربر جدید میخواد

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

سورپرایزهکاربریم درست شد تگت میکنم ببینی😂😂

منم میخوام ببینم

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

متاسفانه شماره موجود نیست دیگه😂💔💔💔

با شماره داداش هام باید بیام دیگه😂😂👌

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

اسم کاربریت رو بزار ناستاسیا فیلیپوونا

من اگر کاربری جدید بزنم این اسم رو میزارمم

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. همون گابریل گارسیا مارکز

اسم کاربریت رو بزار ناستاسیا فیلیپوونامن اگر کاربری جدید بزنم این اسم رو میزارمم

واسه امضای من گزارش زدن🥲

@silentbutterfly ام