2777
2789
عنوان

پسردایی نامردم

333 بازدید | 18 پست

بادخترداییم عقدکردن ینی خودشون میشن دختر عمو پسرعمو.بعد پسرداییم توی ی شرکت کار میکنه همونجا با ی خانمی که شوهرش فوت کرده و۲تا دختر بزرگ داره و۹سال از پسرداییم بزرگتره ریختن روهم ودخترداییم رو طلاق داده با اون خانم ازدواج کرده.از صبح که اینو شنیدم ۳تا قرص سردرد خوردم خیلی ناراحت شدم.خالم میگه طلسمش کرده.ینی واقعا طلسم درین حد تاثیر میگذاره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدیدا ب هرزگی میگن طلسم؟

والا هرکسی هر غلطی میکنه میگن دعا و طلسم بود

نمیگن تقصیر خودش بوده

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

خوب اگر به روز قیامت اعتقاد داشته باشیم الان جایگاه دخترداییت به سبب رنجی که این نامرد سرش آورده خیلی بالاس

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

چجوری به هنین سرعت اونو طلاق داده و با اون ازدواج کرده ک شما هم تازه منوجه شدین؟

ازدواج مجددش ازهمه مخفی کردن آخه اونا ساوه هستن ما کرمانشاه. الان خالم اومد خونه گفت هنوز تو شوکم

حتی بهش مهریه هم نداد

از همه بدتر اینه که چون فامیل هستن،طلاق باعث کدورت بیشتر میشه.طرف با پسره رفت و آمد کنه،خانوادهدختره ناراحت میشن یا بعدا دختره ازدواج کنه مراسم عروسیش هر کی بره خانواده پسرع دشمن میشن باهاش.