2777
2789
عنوان

کادر درمان

127 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسایی که خودشون پرستارن میشه یکم راهنمایی کنین و در مورد پرستاری بگین آیا به همین وحشتناکی هست که میگن خواهش میکنم نظرتون و به عنوان کادر درمان بگین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در چ موردی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم کلا برای کادر درمان شدن باید علاقه ی زیاد داشته باشی چه پزشک چه پرستار چه تکنولوژیست جراحی..

وگرنه پرستاری خیلی شغل قشنگیه، اما اگر از بیمار و همراه بیمار بدت میاد یا مغروری اصلللللا نرو

به خاطر یک سری از شرایط مجبور شدم انتخابش کنمولی خب خیلی نا امید میکنن

نه عزیزم اصلا گوش نکن، حتما روزی هزار بار میشنوی وای ناخن کار میشدی بهتر از این بود!!!

اتفاقا یه بیمارستان بر پایه ی علم پرستار میچرخه ولی چون ایرانی ها پزشک پرستند نمیخواند قبول کنند و فقط توی رشته ی تجربی ۳ تا رشته را خوب میدونند بقیه را خیلییی ببخشید حمالی.

آره دقیقا همینو بهم میگن دلم میگیره خیلی

پس ولشون کن، اکثرا هم خود پرستارا این حرفو میزنند.

کسی نیست بهشون بگه اگه بده شما برید ناخن کار بشید.

اتفاقا اگه علاقه داری ادامه بده خیلی هم عااالیه.

شما پرستاری؟ هفته چندتا شیفت شب داره؟

من با دوتا از مدرکام آزاد و خصوصی کار میکنم

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پس ولشون کن، اکثرا هم خود پرستارا این حرفو میزنند.کسی نیست بهشون بگه اگه بده شما برید ناخن کار بشید. ...

ممنونم از پاسخ گوییتون

آره خود پرستارا میگن توی بیمارستان میگن درس بخونید از این شغل دراید بدرد نمیخوره

اینجوری سخت نیست؟

ن اتفاقا شرایط درآمد بهتر بیشتره