گونه_تای_1385 مدیر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 456 عنوان تورکیه🇹🇷 | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 49 پست چرا صحبت کردن یه عدشون و متوجه میشم ولی یه عده ی دیگه نه؟ اونام لهجه های متفاوت دارن؟ یا ایراد از منه؟ یاندیریلان کیتاب لارین کولویوک بیز! دیروز | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 9708 دوستان ی عده میگن کورد و تورکیکی هم گفت اصلش اینجورهاسی همبرا همین میگ تورکیههرکس ی جوره زبونش دیگ چ گیری دادید ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
zardiyepayyiz عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1691 مگه مدرک زبان تومر نمیخوای؟بعضی موسسات مهاجرتی نمایندگی تومردانشگاه قاضی رو دارن اگه نمره خوبی کسب ک ... من موقعیت رفتن ب جایی رو ندارم باید آنقدر دلتان بشکند،تا در های آن باز شود؛(مولانا)
گونه_تای_1385 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 456 دوستان ی عده میگن کورد و تورکیکی هم گفت اصلش اینجورهاسی همبرا همین میگ تورکیههرکس ی جوره زبونش دیگ چ ... اره دقیقا یاندیریلان کیتاب لارین کولویوک بیز!
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2339 تفاوت لحجه دارنمثلا استامبولی ها ق و خ نمیگنولی من تو یه فیلم دیدم یه مرده غلیییظ حرف میزد و این حروف رو هم به کار میبرد
گونه_تای_1385 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 456 تفاوت لحجه دارنمثلا استامبولی ها ق و خ نمیگنولی من تو یه فیلم دیدم یه مرده غلیییظ حرف میزد و این حرو ... اهان یاندیریلان کیتاب لارین کولویوک بیز!