2777
2789
عنوان

ژیگانتیسم

112 بازدید | 3 پست

ی بیماری هست اگه نمیدونید چیه الان توضیح میدم،

توی مغز ی غده اندازه نخود هست به نام (هیپوفیز) این غده کوجولو کل هورمون های بدن رو به دست میگیره، از جمله هورمون تیروئید و...

ی هورمون تولید میکنه به نام (GH) این هورمون مربوط به رشد بدن هست، و برای قد کشیدن هست،

حالا سرتون درد نیارم، چرا ژیگانتیسم به وجود میاد؟؟ وقتی هیپوفیز تومور آدنوم مبتلا میشه، هیپوفیز از کنترل مغز خارج میشه و به شدددددت هورمون رشد تولید میکنه و در کودکان باعث رشد قدی شدید میشه، بالای ۲۰۰سانت تا۱۸ سالگی!!! باور نمیکنی؟؟

ولی نمیدونم چرا این بیماری رو دوست داشتم داشته باشم😑😑😑😑😑

آقا هستم.......... لطفا درخواست دوستی ندید،

ژیگانتیسم برای قبل از سن بلوغه فکر میکنم

اونی ک از بچگی مبتلا میشه قدش ب شدت بلند میشه ولی اونی که رشد قد نداره فقط صورتش شبیه شرک میشه با فک خیلی برجسته یا مثلا استخوان پیشانی کلفت یجورایی صورت زمخت و دستای بزرگ این مدلی آکرومگالی بخاطر بزرگ شدن سرش

هرروز ورزش کنید به اندازه کافی آب بنوشید و از شارلوت شاپ خرید نکنید چون ی آنلاین شاپ دزده🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ژیگانتیسم برای قبل از سن بلوغه فکر میکنماونی ک از بچگی مبتلا میشه قدش ب شدت بلند میشه ولی اونی که رش ...

به بهترین شکل ممکن توضیح دادید خواهرم🙏🏼 آره، صفحات رشد وقتی باز باشن قد رشد میکنه، بسته بشم بافت های استخونی مثل فک دست و پا همیشه رشد میکنن.

آقا هستم.......... لطفا درخواست دوستی ندید،