melikapourkhosravani مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 459 عنوان نذر نمک 68 بازدید | 9 پست نذر نمک کردم و هدیه کردم به حضرت معصومه و چله یس گرفتم با چله آل یاسین خیلی فشار رومه امیدوارم حاجت روا بشم 😞 هیچ کس مهم تر از خودت نیست دیروز | 13:20 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزای_خوب_هم_میاد عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 2991 نذر خرافاته(منو نخورید) هزار بار حاجتم برآورده شده کاربری تعلیق شده
روزای_خوب_هم_میاد عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 2991 من دفعه آخری نذر کردم نتونستم بسته بزرگ تهیه کنم دو قاشق دو قاشق ریختم تو مشما و یه دونه شکلات پخش کردم به اندازه ۱۰ تا پخش کردم کاربری تعلیق شده
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3633 نذر خرافاته(منو نخورید) بارها بارها مشکلاتم و گره های که ممکن نبود باز شه با یک خیرات یک نذر یک کمک به دیگران حل شد.بارها بارها 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
melikapourkhosravani مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 459 من دفعه آخری نذر کردم نتونستم بسته بزرگ تهیه کنم دو قاشق دو قاشق ریختم تو مشما و یه دونه شکلات پخش ک ... من نذر کردم نمک بسته بندی شده که تو سوپر مارکتی ها میفروشن بخرم یا میدم مسجد یا میدم نانوایی قیمتش مناسبه هیچ کس مهم تر از خودت نیست
melikapourkhosravani مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 459 نذر نمک درستش اینه نیت کنی بدی نذر رو که گره از مشکلت باز شه...اینجوری بهتره. یعنی الان نذر رو بدم تا موقع حاجت روایی؟ هیچ کس مهم تر از خودت نیست
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3633 یعنی الان نذر رو بدم تا موقع حاجت روایی؟ من نیت میکنم.میدم نذر رو.میگم این گره باز شه. 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
melikapourkhosravani مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 459 من نیت میکنم.میدم نذر رو.میگم این گره باز شه. واسه من گره نیست بابام میخواد تهران زندگی کنه من دوست دارم شمال بمونیم واسه این قضیه نذر کردم و چله گرفتم اصلا دوست ندارم برگردم تهران هیچ کس مهم تر از خودت نیست
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3633 واسه من گره نیست بابام میخواد تهران زندگی کنه من دوست دارم شمال بمونیم واسه این قضیه نذر کردم و چله ... منم منظورم همینه.گره مشکل..هرخواسته ایی .انشالله خدادبه دلش بندازه بمونید.🤲🏻 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.