2777
2789
ولش اینا پرو تر از این حرفا هستن با اینجور ادما نباید دهن به دهن بشی عزیزم

واااقعا ها واااقعا

من زورم از اونا میاد که میگن کمک کنیم

تو چه کمکی میتونی بکنی

به جای اینکه بهش بگن سقط به همین راحتی ها نیست تا حواسش رو جمع کنه و خودش رو در حد ابزار دست یکی دیگه نیاره پایین

تشویقش میکنن که نه تو برو کا کنارتیم

به وقتش همونا هیییچ کمکی نمیتونن بکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااقعا ها واااقعامن زورم از اونا میاد که میگن کمک کنیمتو چه کمکی میتونی بکنیبه جای اینکه بهش بگن سق ...

دقیقا چیزیم کسی بگه توهین میکنن واقعا که اینا دیگ کین شخصیت دخترا رو همینا پایین اوردن که پسرا فک میکنن همه دخترا مثل اینا هستن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

تو کمک کن ببینم چطور میخوای کمک کنی؟؟راه داره؟!باردار نباشه که شانس اوردهباردار باشه میتونی کمک کنی ...

استاد نابغه دانشمند

تو با حرفات فقط استرسشو بیشتر میکنی

خودش بلده چ اتفاقی براش افتاده

الان بشینی نصیحت کنی یا عقاید خودتو همراه با سرزنش تحمیل کنی چیزی میشه؟نه

پس یادبگیر چطور کمک همجنست کنی

و بعدشم من نه گفتم موافقم نه گفتم مخالف پس فاز روشنفکری نگرفتم و فقط بلدم الکی دخالت نکنم و استرس بی جا ندم

دقیقا چیزیم کسی بگه توهین میکنن واقعا که اینا دیگ کین شخصیت دخترا رو همینا پایین اوردن که پسرا فک می ...

همیشه هم دهنشون بازه و از ازادی بیان میگن ولی تا بر خلاف نظرشون حرف میزنی دهنشون بیشتر باز میشه و شروع میکنن به توهین و فحش دادن

واااقعا ها واااقعامن زورم از اونا میاد که میگن کمک کنیمتو چه کمکی میتونی بکنیبه جای اینکه بهش بگن سق ...

الان خودتم حامله ای...ایشالا ک یروزی دخترخودتم تو همین وضعیت گیرکنه و تو بیخبر باشی ک کارمای حرفای امروزتو بچه هات بدن

استاد نابغه دانشمندتو با حرفات فقط استرسشو بیشتر میکنی خودش بلده چ اتفاقی براش افتادهالان بشینی نصیح ...

اتفاقا دقیقا الکی دختلت میکنی تو موضوعی که الان اصلا به شما ربطی نداشت من بودم و استارتر پس شما هم یک ادم دخالت کننده هستی

به مراتب بد تر

چون استارتر وقتی تاپیک میذاره هرکسی میاد نظر میده

ولی اینکه تو بیای و تو بحث یکی دیگه با استارتر دخالت کنی خیلی خرابه

و مثل همیشه ادعا ادعا ادعا

ادعا دارید که دخالت نمیکنید

ادعا دارید که به ازادی بیان اعتقاد دارید

اما در عمل؟!

میشه همینطور بهتون ثابت کرد که ادعا ادعا ادعا

همیشه هم دهنشون بازه و از ازادی بیان میگن ولی تا بر خلاف نظرشون حرف میزنی دهنشون بیشتر باز میشه و شر ...

اره دیگ حرفی برا گفتن ندارن واسه همینم فحش میدن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

الان خودتم حامله ای...ایشالا ک یروزی دخترخودتم تو همین وضعیت گیرکنه و تو بیخبر باشی ک کارمای حرفای ا ...

اگر من حرف نا حق زدم و اگر حرف هام درست نبوده و از سر دلسوزی نبوده انشاالله حتما حتما این اتفاق برام بی افته...