2777
2789
عنوان

چه عجیبن بعضیا😐😂

278 بازدید | 19 پست

طرف با دشمن فرضی در میوفته

به یه کاربر حرف زشت میزنه وقتی اون کاربر یه جواب همینجوری بهش میده

میاد تاپیک میزنه واسه اون کاربر

بعد به دروغ یه چیزایی در مورد اون کاربر میگه مثلا اون کاربر بهش فحش داده در حالی که نداده و ۱۰۰۰تا میزاره رو حرف اون کاربر

بعد نفرینش میکنه

این عجایب فقط در نی نی سایت مشاهده میشود😂😂😂

نفرینش که نمیگیره چون دروغ بوده ولی به خودش برمیگرده انرژی منفیش🍂🥀

عجیب تر یه سری کاربر دیگن میان به دروغ از یکی دیگه دفاع میکنن😐

تو دنیای واقعی انقدر درگیری و وحشی بازی نیس که تو این سایت هست😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم تاپیکشون خندم گرفته بود

به این نتیجه میرسیم که سن در بلوغ فکری تاثیر چندانی نداره

فرد میتونه یک احمق پنجاه ساله باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یکی کاربریش شبیه کاربری من بود

رفته بود باکسی دیگه درگیرشده بود

اون اسی تاپیک جدید زده بود منو تگ کرده بود کلی فحش ودری وری گفته بودبعدقفل کرده بود رفتم دیدم اصلااعصابم بهم ریخت

امیدوارم بدترش تودمیای واقعی براش پیش بیاد

یکی کاربریش شبیه کاربری من بود رفته بود باکسی دیگه درگیرشده بود اون اسی تاپیک جدید زده بود منو تگ کر ...

اینجا جوری اعصاب ادمو بهم میریزن که تو واقعیت اینجوری پیش نمیاد ، امیدوارم ضربشو بخورن

وای چقدر از نفرین کردنای اینجا بدم میاد عین نقل و نبات بعضیا نفرین می کنن اه😑😂

اولین بار با مفهوم نفرین توی نی نی سایت اشنا شدمباورم نمیشد😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣

کسایی که این جور کارا رو میکنن رو نباید جدی گرفت چون یا فیکن یا پسرای علاف مجازی قطعا

این پز شوهر و دوتا بچشو میداد به بقیه میگفت ترشیده و ۱۰۰ تا چیز بدتر😐 انتظارم داشت کسی چیزی نگه بهس

اولین بار با مفهوم نفرین توی نی نی سایت اشنا شدمباورم نمیشد😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣

بخدا یعنی بعضی تاپیک ها میری به جوری هم و نفرین می کنن که یعنی من برای دشمنم حاضر نیستم اینجوری نفرین کنم بعد اینا برای یکی که پشت این گوشی نشسته و معلوم نیست اون روز و چجوری گذرونده و توی چه حالی هست که حالا پرخاش کرده نفرین ردیف میکنن😂😂😂😑

دیدم تاپیکشون خندم گرفته بود به این نتیجه میرسیم که سن در بلوغ فکری تاثیر چندانی نداره فرد میتونه یک ...

دقیقا کاش همه اینو میفهمیدن

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.