2777
2789
عنوان

خاستگار قبلی

111 بازدید | 7 پست

قبلن خاستگار داشتم همه چیش خوب بود خیلی میخاستم بشه اما اونا زنکی نزدن .دلیلسو نگفتن.چون توسط معرف اشنا شدیم.۴۰روزه میگذره.مادرش انکار راضی نبود فامیل خودشو میخلست.مهزف میگه روم نمیشه ازشون بپرسم.حالا ناراحتم.فامیل میگن چرا قبول نکردی یه بهانه الکی اوردم.خدا کنه پشیمون بشن بیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خواستگار داشتم اومدن خواستگاری کردن بعد یهو غیبشون زد خواهرام گاهی باهاشون حرف میزنن اونا اصن انگار نه انگار الان ۳ماه شده چه خانوادهای خنده داری پیدا میشن کسی نیست بگه شما ک منو پسند نکردین مگ مرض دارین میاین خواستگاری ک بعدش اینجوری ضایع بازی در میارین

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

یه بار برای خواهرم همچین شرایط مشابه پیش اومدن اومدن خونمون خواستگاری بعدش رفتن که رفتن حتی یه زنگ نزدن بگن که فلانی ایشالله دختر تون خوشبخت بشه ولی جور نیست قسمت نیست یعنی تا مدت ها چشم انتظار بودیم خیلی شرایط بدی بود گذشت و گذشت تااا حدود یه سال دیگه باز زنگ زدن ولی ما دیگه جواب مون منفی بود اما گفتیم اومدن باز یه جلسه خونمون و ایندفعه که زنگ زدن مامانم گفت شرمنده دختر من جوابش منفی

اینم بگم تو اون یه سال پسره رفته بود تهران تا خواستگاری یکی دیگه هم رفته بود نزدیک بله برون بهم خورده بود دوباره اومدن باز خواستگاری خواهرم

یه بار برای خواهرم همچین شرایط مشابه پیش اومدن اومدن خونمون خواستگاری بعدش رفتن که رفتن حتی یه زنگ ن ...

بعد ولی دلمون خیلی شکست مخصوصا خواهرم که گذشت یه سال بعد یه پسر دیگه اومد خواستگاری خواهرم و الان داماد مون خداروشکر اقای خیلی خوبی و سالمی زندگی خیلی خوبی دارن و الان آدم فکر میکنه میگه خوبه همون قبلی نشد