2777
2789
عنوان

من تو سرکارم

81 بازدید | 7 پست

اهنگ میذارم باهاش هم خونی میکنم مغازه رو جارو میزنم قفسه ها رو می چینم با خودم حرف میزنم _ میخندم روبه روم یه مغازه هست که من هرکاری بکنم دقیقا هرکی تو اون مغازه باشه منو می بینه نگاه میکنه بنظرتون کارام غیر عادی؟ یا بایکی چت میکنم میخندم با تلفن چت میکنم میخندم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

دسته جارو مون خیلی بلنده حس میکنم وقتی باهاش جارو میکنم کسی می بینه میخنده بهم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا باید طی هم بکشم چون کف مغازه خیلی کثیفه بنظرتون چیکار کنم طی هم خیلی بزرگ و دسته اش بلنده

آره غیر عادیهسعی کن جلوی دیگران اینکارارو نکنی

واقعا خوب من تو خودمم🫥🫥 یعنی مغازه رو جارو نکنم طی نکشم اهنگ گوش ندم وا مگه چیه من باید برم مثلی موش قایم شم خدا زده صاب کارم یه برچسب رو در نزده که کسی از بیرون نبینه

نه منظورم این نبودمنظورم اینه که با خودت حرف نزن و ...

آها لب خونی با اهنگ چی