2777
2789
عنوان

بچم مريضه كمك😔

267 بازدید | 40 پست

دخترم ديروز با تب شديد بيدار شد برديمش درمانگاه نزديك خونه دكتره معاينه كرد گفت تب داره و گوشش عفونت كرده و گلوشم التهاب داره ولي با شك ميگفت سفكسيم و استامينوفن نوشت اومديم

بعد برديمش بيمارستان مفيد اونجا گفتن تب و عفونت نداره دارو ندين بهش

تا امروز صبح كه بازم تب داشت و بهش استامينوفن دادم

بچم همش داره گريه ميكنه و بي حاله و رنگشم پريده به نظرتون چيه؟

آبريزش بيني و عطسه و سرفه هم نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز بهش سفكسيم دادم ولي حرف كدوم دكترو باور كنم خيلي نگرانم

خوب اگه ویروسی باشه واقعا دارو نمیخواد .ولی نگرانین داروشو بهش بدین.ای بابا بچه های طفلکیمون اینقدر آنتی بیوتیک خوردن معلوم نیست باید میخوردن یانه

گلهای زندگیم را دوست دارم.
امروز بهش سفكسيم دادم ولي حرف كدوم دكترو باور كنم خيلي نگرانم

توروخدا الکی سر حرف یه دکتر که شک هم داشته ازین آت و آشغالا بخورد بچه بیگناه نده...ببرش متخصص بفهمه چشه...آخه تشخیص عفونت گوش که کار سختی نیس..یه وسیله هس میزارن تو گوش بچه رو نگا میکنن...شکی نمیخواد دیگه...معلومه هیچی حالیش نبوده

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
بیمارستان مفید بیشتر انترنن من یه بار مجبور شدم تو تعطیلات پسرمو ببرم دکتره هی میرفت بیرون از دکتر ا ...

ای بابا همه بیمارستانا شده انتر بچه من که بیمارستان بهرامی بود این انترنا اشغال بچمو ازبس بلدنبودن فرستادن توکما تا فرداش فوق تخصص امد گفت چیکارکنن خاک برسرشون من ازهرچی بیمارستان بدم میاد 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
ببرش ی دکتر درست و درمون .  بیمارستان مفید پسرخاله منو ب کشتن داد.  البته دورازجون شما و ...

واي راست ميگين؟من فكر ميكردم اونجا بيمارستان خوبيه

فردا ميبرم دكتر خودش ولي تا فردا ميميرم و زنده ميشم