2777
2789
عنوان

کدومش عشقه 🚶🏻‍♀️

46 بازدید | 8 پست

۵ سال عاشق کسی باشی که حتی دستشم نگرفتی ولی ذوق و شوقشو داشتی و انتظارهای زیادی کشیدی براش و در آخر طردت میکنه و میفهمی عاشق یکی دیگه بوده ولی بازم همچنان همونطور عاشقشی...

یا کسی که ۵ سال باهاش باشی اذیتت کنه و نزاره درست حسابی باهاش عشق رو تجربه کنی بهش سرد میشی ولی باز میاد سمتت و جذبت میکنه و همینطور زجرت میده ... در آخر ولت می کنه مثل یه دستمال پرتت میکنه اون ور و الان ازش متنفری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟ حتی اولی

حتی اولی

فقط وابستگیه

و اینکه اگه عاشق باشه نمیره سمت کسه دیگه این مهم ترینشه.

دومی هم که تکلیفش معلومه ادم عاشق هیچوق نمیذاره خم به ابروی عشقش بیاد چ برسه بخاد همش اذیتش کنه.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

حتی اولیفقط وابستگیهو اینکه اگه عاشق باشه نمیره سمت کسه دیگه این مهم ترینشه.دومی هم که تکلیفش معلومه ...

نمیفهمم

داری از دید طرف مقابل نگاه میکنی

اون ۵ سال عاشق اون پسر بود ولی اون پسرطردش کرد بااین وجود هنوزم میخوادش

ولی دومی صدشو برا طرف گذاشت و طرف هم دراخر ولش کرد. من میگم دومی وابستگی بود برااینکه ولش نکنه خودشو به اب و اتیش زد و با وجود تحقیرا بازم موند شاید چون نیاز به محبت داشته هوم؟

نمیفهممداری از دید طرف مقابل نگاه میکنیاون ۵ سال عاشق اون پسر بود ولی اون پسرطردش کرد بااین وجود هنو ...

اها از دید دختره ؟

خب گیریم که عشق باشه وقتی طردش کرده رفته با یکی دیگه باز دختره میتونه عاشقش باشه؟! دلیل اینکه عاشقشه چیه؟

اگه با دید منطقی بخای به قضیه نگاه کنی دلایل زیادی هس که از اولیه هم متنفر بشه چون هم طردش کرده هم یجورایی خیانت کرده.

اره دومیه وابستگیه و خیلیم اذیت کرده دختررو و بازم دختره اشتباه کرده حتی با دومی مونده.

هردوش اشتباهه و فقط ارزش دختررو اورده پایین.

اگه خودتی ببخشید انقد رک حرف زدم🩷

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

اها از دید دختره ؟خب گیریم که عشق باشه وقتی طردش کرده رفته با یکی دیگه باز دختره میتونه عاشقش باشه؟! ...

اولی منم دومی یه نفردیگه🥲

باهاش تورابطه نبودم فقط اعتراف کردم

ببین جالب اینه اونی که دوستش داشتم تورابطه نرفت حتی بااون دختر هم نرفت و باهم اوکی نشدن

نمیدونم چرابااین وجود هنوزم یه اثراتی از احساساتم تواین چندسال درونم هست و نمیتونم از بین ببرمش....

دومی هم طرف پسر بوده و با یه دختر ۵ سال بوده و اون دختر خیلی اذیتش میکرده و رابطه عاشقانه انچنانی تجربه نکردن دختره خیلی خوردش کرده ولی پسره بازم میخواستش