fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 202 عنوان خیانت 259 بازدید | 25 پست من متوجه اینکه بابام به مامانم داره خیانت میکنه شدمخیانت بابام اینه که با اون زنه خونه دارن و رابطه جنسی دارن و بابام خیلی براش خرج میکنهبنظرتون باید به مامانم بگم؟خیلی دارم عذاب میکشم دلم میخاد بلایی سر خودم بیارم امروز | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 202 از کجا فهمیدی این همه اطلاعات و؟ پیام هاشون رو خوندم
عاشقمادرمم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 4109 بگی مادرت میتونه طلاق بگیره/؟ اگه نه نگو فقط فکر ناراحتی مادرت زیاد میشهمردا وقتی میبینن زنشون طلاق نگرف بعد فهمیدن از قبل پرروتر میشنتا وقتی میدونن زنشون نمیدونه باز میترسن اشکارا بشه ای حضرت عباس دلم رادریاب السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
bhre عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 249 به نظرم مادرت باید سیاست داشته باشه خونه اینارو بزنه به نامش بعد باباتو ول کنه رو همون زنیکه.
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 202 بگی مادرت میتونه طلاق بگیره/؟ اگه نه نگو فقط فکر ناراحتی مادرت زیاد میشهمردا وقتی میبینن زنشون طلاق ... مامانم چند سال پیش فهمید ولی بابام التماس کرد و مامانم بخشید من چند روز پیش فهمیدم دوباره بابام کارشو تکرار کرده
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 202 به نظرم مادرت باید سیاست داشته باشه خونه اینارو بزنه به نامش بعد باباتو ول کنه رو همون زنیکه. دقیقا
موـخرماییformer عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 2138 بیچاره مادرتشرایط مامانت چجوریه اگ بفهمه کار ب طلاق میکشه میتونه طلاق بگیره اگ اره بگو اگ ن که گفتنت مادرتو شکسته میکنه
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 29298 مامانم چند سال پیش فهمید ولی بابام التماس کرد و مامانم بخشید من چند روز پیش فهمیدم دوباره بابام کارش ... خیانت کار همیشه خیانت کاره
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 202 بیچاره مادرتشرایط مامانت چجوریه اگ بفهمه کار ب طلاق میکشه میتونه طلاق بگیره اگ اره بگو اگ ن که گفتنت ... نه فکر نکنم مامانم طلاق بگیره
عاشقمادرمم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 4109 مامانم چند سال پیش فهمید ولی بابام التماس کرد و مامانم بخشید من چند روز پیش فهمیدم دوباره بابام کارش ... همین دیگه منم همین میگم وقتی زن طلاق نکیره مرد میگه بفهمه مگه چیکار کرد که پرروتر میشن بهتر ادم خودش بزنه ندونستن مرد بترسه اززاینکه زنش بفهمه ای حضرت عباس دلم رادریاب السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼