2777
2789
یارانه رو. میشه جدا کرد

چطوری؟ برا من جدا بود. از ماه قبل باز واریز نکردن برام. شوهرمو سرپرست اعلام کردن

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بری درخواست بدی جدا کنن

گفتن نمیشه. شوهرم رفت خودش جدا کنه. گفتن فقط برگه ی طلاق

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

عزیزم باید یارانه رو جدا کنی وقتی جدا شد کالا برگ همراهش جدا میشه ...

با کد ملی و شماره همسرت برو سایت ثبت احوال درخواست جدا سازی بده یا برو پلیس به اضافه ده بگو باهم زندگی نمیکنیم

بعضی ها جدا کردن

دوستم میگفت رفته فرمانداری براش جدا کردن

دختر چشم آبی مورد💖

نه بابا من خواهرم مجرده میخواد بذه جدا کنه

من مجرد نیستم. حالا جدا کرد بهم بگو. اون فرق داره با متاهل

عزیزم باید یارانه رو جدا کنی وقتی جدا شد کالا برگ همراهش جدا میشه ...با کد ملی و شماره همسرت برو سای ...

برا من یارانم جدا بود. این بار کالابرگ رو جدا کردن که یارانه رو هم باهاش جدا کردن. وقتی سرپرست خودم بودم. ریختن به حساب شوهرم. اعصابم خورده

سایتش رفتم امکانش نیست. میزنم میچرخه میاد بیرون خودکار

برا من یارانم جدا بود. این بار کالابرگ رو جدا کردن که یارانه رو هم باهاش جدا کردن. وقتی سرپرست خودم ...

یعنی شما دوباره رفتی زیر مجموعه همسرت ؟

چون یارانه که جدا باشه یعنی شخص خودش خانواره جدا داره و سرپرست است کالا برگ یا هر اعتباری هم میاد به حساب هر سرپرست

دختر چشم آبی مورد💖

یعنی شما دوباره رفتی زیر مجموعه همسرت ؟چون یارانه که جدا باشه یعنی شخص خودش خانواره جدا داره و سرپرس ...

بله عزیزم. دوباره خودشون بردن تحت سرپرستی شوهرم. من خودم سرپرست بودم. این ماه این کارو کردن