2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام یارانه رو جدا کنم. سرپرست خودم بودم. تبدیل کردن به شوهرم

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

واا. این چطور وکیلی بوده. تو سرچ گوکل کلی وکیل میگن میشه. من خودم یارانه رو از همسرم جدا کرده بودم. ...

نمیدونم والا منم گذری دیدم الان این خانم پرسید یادش افتادم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

قبلا میشد الان نمیشه مگر در شرایطی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

کالابرگ و یارانه طبق قانون به حساب سرپرست خانواده میره نمیتونید جدا بکنید مگه اینکه مجرد باشید و بالای 18 ساله

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏

واا. این چطور وکیلی بوده. تو سرچ گوکل کلی وکیل میگن میشه. من خودم یارانه رو از همسرم جدا کرده بودم. ...

درست میگید شما،زن دایی خودم و بچه هاش یارانشون رو از داییم جدا کردن با اینکه باهم زندگی میکنن ....من یارانه نمیگیرم ولی وقتی میشه یارانه رو بدون اینکه جدا شدا باشی از سرپرست جدا کرد حتما یه راهی برای کالابرگ هم باید باشه....رقمی نیست ولی وقتی جای دیگه خرج میشه بهتره جداش کرد

قبلا میشد الان نمیشه مگر در شرایطی

جدی؟ چرا

چه شرایطی؟ یه چندرغاز پولو چرا نمیریزن یه حساب خود هر شخص اخه!

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

جدی؟ چراچه شرایطی؟ یه چندرغاز پولو چرا نمیریزن یه حساب خود هر شخص اخه!

ثابت کنین مسئوليت زندگی با شماست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کالابرگ چیه که دیگه جداش کرد

واسه خیلیا همینم لازم دارن چیکار کنن هر چند ناچیز ..شاید یکی شوهرش نمیده که مجبورن جدا کنن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀