2777
2789

خواهرم دو بار انجام داد بار اول خیلی مراقبت کرد یه ماه نزاشتیم بلندش از جاش حتی امپول هام تزریقاتی میآوردیم خونه وقتی انجام میدی یه کمکی باشه پیشت خیلی خوبه نباید استرس داشته باشی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

خواهرم دو بار انجام داد بار اول خیلی مراقبت کرد یه ماه نزاشتیم بلندش از جاش حتی امپول هام تزریقاتی م ...

خواهرتون جواب گرفت؟

والااین استرس وامونده رانمیتونم کنترل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرتون جواب گرفت؟والااین استرس وامونده رانمیتونم کنترل کنم

عزیزم میدونم سخته اولی یه پسر شود دومین بار دو قلو شد پسرو دختر

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

عزیزم😍😍😍بسلامتی.ببخشیدمیتونم بپرسم مشکلشون چی بود؟ چندسالشون بود؟ کجاانجام دادن

خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد ۷ سال بچه دارنشد تنبلی تخمدان داشت سه بار ایوای انجام دادنشد دیگه گفتن ای وی اف یاید انجام بد اولین بارداریش ۲۴ سالگی بود ما سنندجم یه مرگز ناباروری هست بیمارستان بعثته خیلی کارشون خوبه اونجا انجام داد

خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد ۷ سال بچه دارنشد تنبلی تخمدان داشت سه بار ایوای انجام دادنشد دیگه گفتن ای ...

بسلامتی عزیزم.

خدابچه هاشوحفظ کنه، ممنون از پاسخگوییت عزیزم.

منم تنبلی دارم ولی خب شرایطم متفاوته، من سنم بالاس تخمکامم خوب نیستن نمیدونم جواب میده یانه

بسلامتی عزیزم.خدابچه هاشوحفظ کنه، ممنون از پاسخگوییت عزیزم.منم تنبلی دارم ولی خب شرایطم متفاوته، من ...

انشالله که جواب میگیری خدا بزرگه عزیزم نگران نباش فقط یه کمکی برای خودت بیار حتمآ استراحت کن استرسم نداشته باش