2777
2789
عنوان

زندگی دوستم

148 بازدید | 13 پست

سلام ی دوستی دارم اززمان مدرسه باهام هستیم،اون زودترازدواج کردولی متاسفانه یک سال بیشترزندگی نکردجداشده پیش مامانش الان زندگی میکنه،ی پسرخاله داره اززمان بچگی همومیخواستن ولی قسمت نشدبهم برسن،پسرخاله اش هم جداشده،پسرخاله اش زودترازدوستم طلاق گرفته،الان ازاون موقعی دوستم جداشده پسرخاله اش خیلی میادپیشش شون سری میزنه،میگه هرموقع میومدسرش رومیگذاشت روی پام منم باموهاش بازی میکردخواب میرفت،کلاهم جلوش پوشیده میگرده،دیشب پسرخاله ش اومده پیششون سری بزنه میگه اومده سرش گذاشته روی پام دست منوگرفته انداخته دورگردنش،بعدانگشتشوگرفته میکشیده روی لباش،انگشتشوبوس میکرد،انگشتشوگازمی گرفت،الان مونده یعنی حسی بهش داره میخوادش؟خودش میگه غرورم اجازه نمیده ازش بپرسم،دلیل این کاراهاش یعنی چی؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی شرمنده اینطور میگم پسرخاله ح ش ر ی شده و داغ کرده

اگر واقعا دختر خاله رو میخواد میتونه قبل اینکارا خیلی جدی با خانواده شون صحبت کنه و خواستگاری کنن وگرنه اگر از الان جلو پسرخاله اش نگیره مورد سواستفاده قرار میگیره

خیلی راحت به پسر خاله بگه من از این کارا خوشم نمیاد حد و مرز تعیین کنه

بخدا منم همینوبهش گفتم،ولی میگه روم نمیشه بهش بگم ازبس دوسش دارم

خب اگه نگه ارزش خودش میاره پایین پسرخاله ازش سو استفاده میکنه و میگه دختر خاله ام بدون تلاش چه راحت بهم پا داد و از چشم اش می افته و میره سراغ یه دختر دیگه