مادر من ۵۳ سالشه دیکس کمر داره و گوشش پرده نداره عوفنت میکنهپدر من خیلی ادم بدیه و معتاده منو ازیت میکنه مامانمو حرص میده تازه با زنعمو کوچیگم ریختن بهم همش بابام منو تو تنهای گیر میارع میگه مادرت بمیرع میندازمت بیرون مادرت میمیره ها مادرت عمری نداره یه فکری کن بخدا بخدا مامانم ی سلفه میکنع ۱۰ سال از عمرم کم میشه😭از ترس حالت تهو بهم دست میده بخدا حاضرم من بمیرم اون سالم باشه خیلی مهربونه دلم طاقت درد کشیدنشو نداره
۵۳ ک سنی نیست.دور از جون چرا بمیره.از چی میترسی نترس .
فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
من ۳۴ سالم دیسک کمر دارم زانو هام درد میکنه گاهی قفل میکنه نمیتونم تکون بدم ، گوشمم همش عفونت میکنه چون لوزه دارم ولی نمیگم میخوام بمیرم انرژی بد و دور کن مامانت میخواد بره حموم گوش گیر بزن آب نره عفونت کن موقع کار سنگین نذار بکنه تمام
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دور از جون .چرا چیزیش بشه .هنوز خیلی جوونه.باهم وقت بگذرونید بیرون برید. قرص تقویتی براش بگیر
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
قرص مگنیفورت از داروخانه بگیر بده مامانت هر روز برای دیسک و زانو و کمردرد خوبه
1
5
10
15
20
25
30
35
40