2777
2789
عنوان

حالم بده

95 بازدید | 14 پست

سلام من چند ماه مجازی با ی آقایی در ارتباط بودم راهشون هم دور بود ازم خلاصه که اومدن خواستگاری در نهایت و بابام جواب منفی دادن که دلایلش راه دور اختلاف سنی و اینکه هیچ سرمایه ای برای تشکیل زندگی نداره این آقا نه شغل درست حسابی و..... فک کنید هیچ چیز پدرم جواب منفی دادند باز این آقا با من تماس گرفتن گفتن هر جور شده راضی میکنم باباتو تو پشتم رو خالی نکن و رابطم رو باهاش ادامه دادم کمکش کردم بره سرکار تا بتونه خودش و جمع و جور کنه این ما بین چند بار به بابام زنگ میزد که بابام کلا گزاشتش تو لیست رد

بابام متوجه شد در نهایت من باهاش در ارتباطم و خب یکی فرستاد تا اونجا برام تحقیق کنند راجب پسره

دیشب بابام اومد بهم گفت با اون پسر در ارتباطی گفتم آره گفت راجبش تحقیق کردیم تریاک میکشه و هروئین مصرف میکنه بهتره بلاکش کنی ولی من نمیتونم ازش دل بکنم یک چشمم اشکه یک چشمم خون من واقعا دوسش دارم در ضمن ازش پرسیدم تو واقعا مصرف میکنی اینهارو انکار کرد الان بابام گفته رابططتو باهاش قطع کن من نمیدونم این وسط چکار کنم واقعا دوسش دارم🫠😭

🫀🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بدبخت نکنی سریع بلاکش کن باور کن ۴۰ روز بلاکش کنی و باهاش حرف نزنی از سرت میپره بیچاره نکن خود ...

خیلی دوسش دارم چکار کنم نمیتونم نمیتونم تنهاش بزارم

🫀🥹

خودتو بدبخت نکن

عاشقی چهل روز پشیمونی چهل سال.

دختر خوب هرچیزی رو میشه کنار اومد باهاش به جز اعتیاد.

خودتو بدبخت نکن بلاکش کن بره پی کارش.

بابات بدتو نمیخواداینقدر زحمتتو کشیدن جگرگوششون هستی براشون مهمی که رفتن تحقیق کردن.

تا صد سال دیگم ب این آقا بگی اعتیاد داری انکار میکنه .اینا عشقشون دو روز اوله بعدش فقط فکر موادشون هستن.اون وقت اول بدبختیاته

شماکه میگی اختلاف سنی هم دارین.

و اینکه ایشون چندروز میره سرکار تاشمارو بدست بیاره بعدش بی عار شب تادم صبح مواد میکشه صبح تا شب ور دلت خوابه .

اینا بخوانم کار هم کنن کسی نمیپذریتشون چون درست حسابی کارنمیکنن نظم در رفت وآمد ندارن صاحب کار رو عاصی میکنن اخراج میشن برا همینه که تا الان بیکار مونده.

اینارو چند سال پیش ب یه بنده خدایی گفتم وبهش گفتم نکن با خودت این کارو ولی گفت دوستش دارم اگرم موادبکشه اینقدر عاشقمه که ترک میکنه واین حرفای صدمن یه غاز.الان کار میکنه خرج مواد شوهرشو سیر کردن شکم خودشونو بچه شونو میده چرا؟ چون خانوادش تحویلش نمیگیرن میگن خودت کردی حالام بساز.همین خانم عاشق هزار بار تو این سالها گفته چرا نمیمیره من راحت شم از دستش...... بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانن