klljhgg مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 1317 عنوان کینه داشتن 73 بازدید | 5 پست من بدترین ضربه ها رو از خانواده شوهرم خوردم و خیلی تحقیرم کردن حالا هرچقدر هم بهم خوبی کنن باز دلم باهاشون صاف نمیشه هرچند هنوز بدجنسن امروز | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_راپونزل عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2085 منم کارای بقیه رو یادم نمیرهچه خوبش چه بدش 🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫
کاف_الف عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1076 منم اینطوری بودم ی مدت ازشون فاصله بگیرمن یکسال روشون و ندیدم از نفرت ولی الان دلم براشون تنگ شده😂
کارخوب عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 5918 جمله آخرت نشون میده کینه نیست کینه زمانیه که درگذشته انجام شده و درحال حاضر وجود نداره فقط میتونم بگم برای روح و روان خودت ارزش قائل باش و ازشون فاصله بگیر خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
klljhgg مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 1317 جمله آخرت نشون میده کینه نیست کینه زمانیه که درگذشته انجام شده و درحال حاضر وجود نداره فقط میتونم بگ ... میخوام اینطور باشم ولی به شدت اهل پرکردن هستن شوهرم که تنها بره تا بناگوش پرش میکنن کلا زندگیم رو عوض میکنن