2777
2789
عنوان

چی میشه که

152 بازدید | 17 پست

چی میشه که آشناییت پیش میاد منظورم پارتنره دیدین بعضیا سره چرت ترین چیز اشنا شدن با هم، اصلا چی میشه که اتفاق میوفته از قبل برنامه ریزی شده یا اتفافیه یا پارتنرهامو انتخاب شدن یا خودمون انتخاب میکنیم کاشکی من اینده خودمو میدیدم

قسمت

شانس

یکی میگفت دختردایی ش رفته سوپری خرید کنه یه آقایی اینو می بینه و می پسنده

تا دم خونه دنبالش میکنه

تهش شد ازدواج و مهاجرت به اتریش

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمتشانس یکی میگفت دختردایی ش رفته سوپری خرید کنه یه آقایی اینو می بینه و می پسنده تا دم خونه دنبالش ...

جدی شانسو میبینی خب منم صدبار اینور و اونور میرم چرا برا من نمیشه😂😂

جدی شانسو میبینی خب منم صدبار اینور و اونور میرم چرا برا من نمیشه😂😂

پیشونی منو کجا میشونی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

نمیدونم چجوریه دیگه هر کسی یه سرنوشت و آینده ای داره تا حدودیش تحت کنترل ماست یه جاهاییش هم از کنترل ...

من فک کنم نیست تو اقبالم عشق و این چیزا فعلا که عشقای مسخره برام پیش اومده دلم یه عشق واقعیه دو طرفه میخواد

من فک کنم نیست تو اقبالم عشق و این چیزا فعلا که عشقای مسخره برام پیش اومده دلم یه عشق واقعیه دو طرفه ...

متولد ۸۰ هستی حالا سنی نداری عجله نکن به وقتش پیش میاد ان شاالله

کاربری دست دو نفره

متولد ۸۰ هستی حالا سنی نداری عجله نکن به وقتش پیش میاد ان شاالله

اخه میدونی از بسکه همسنامو دیدم یا همه دوست پسر دارن یا عقدن یا ازدواج دارن میکنن میگم نکنه دیر شده برا من

یعنی چی؟

یعنی بخت و اقبال که سرنوشت رو مشخص میکنه

اخه میدونی از بسکه همسنامو دیدم یا همه دوست پسر دارن یا عقدن یا ازدواج دارن میکنن میگم نکنه دیر شده ...

نه بابا زندگی هرکسی مسیر خودشو داره مثلا یکی ۳۰ سالگی تازه میره سر کار ولی یک سال بعدش ترفیع میگیره و مدیر میشه یکی ۲۰ سالگی میره ولی تا بیست سال همون شغل عادی خودش میمونه بدون پیشرفت

زندگی خیلی غیر قابل پیشبینیه مسیر خودتو با مسیر دیگران مقایسه نکن

کاربری دست دو نفره

نه بابا زندگی هرکسی مسیر خودشو داره مثلا یکی ۳۰ سالگی تازه میره سر کار ولی یک سال بعدش ترفیع میگیره ...

دقیقا یکی از مشکلاته من همینه خیلی خودم از هر نظری بگی مقایسه میکنم حتی خواستم تمومش کنم نشده نمیدونم چطوزی تموم کنم واقعا