2777
2789
عنوان

کارما♻️♻️♻️♻️♻️♻️

111 بازدید | 14 پست

دلم از خدا شکسته نمیدونم اصلا وجود داره یا نه نمیدونم اصلا کارما وجود داره یا نه ولی خیلی وقتا فکر میکنم چرا هر کسی به من ظلم کرده هر روز بیشتر پیشرفت میکنه و زندگیش میره جلو اما هر چی مریضی و سختیه سر من میاد و اونا یه مو هم از سرشون کم نمیشه

دلم خیلی شکسته خدا هم انگار نمیشنوه صدامو با اینکه همیشه سعی کردم ب کسی ظلم نکنم و اذیت نکنم کسی رو و حق کسی رو نخورم ولی هر کسی حقمو تو زندگی خورد بیشتر قدرت گرفت 😞😞💔

نمیدونم معادله این دنیا چه شکلیه که هر کسی بیشتر ظلم میکنه چرا زندگیش بهتره همیشه و اون کسی که مظلوم بوده همیشه عذاب میکشه راستش همیشه میگم حتی اگه خدا هم وجود داشته باشه من دیگه نمیخوامش چون خیلی اذیتم کرد تو زندگی و این اصلا حق من نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه

هر که در این درگه مقرب تر است

جام بلا بیشترش میدهند

زمانی پیامبر وارد خونه مسلمانی شد و تخم کبوتر از بلندی افتاد روی زمین و نشکست پیامبر پرسیدند از صاحبخانه که چه کردی که بلا ازت دور شده حتی تخم این پرنده توی خونت سالم بود

اون فرد جواب داد سالهاست حتی خاری به پایم هم نرفته و کاری نکردم

پیامبر نموند و از خونه اون فرد خارج شد دلیل پرسیدن فرمودند

خانه آیی که هیچ اتفاقی درش نیفته یعنی خدا به حال خودش رهاشون کرده

معلومه خدا وجود داره عزیزدلم،مطمئن باش به بهترین شکل ممکن جبران میکنه💚 قرآن بخون حس خوب بگیری💚

باور کن خیلی ساله دارم خدا خدا میکنم دیگه دارم پیر میشم پس کی قراره جواب ظلماشونو بده چرا اونا همیشه با حقی که از من خوردن بهترین زندگیو دارن چرا من دارم خورد میشم چرا هر چی با خدا حرف میزنم صدامو نمیشنوه 💔 انگار خدا هم روشو از من برگردونده من چیکار کردم من که همیشه دوسش داشتم من که همیشه به حق یه کاری رو انجام میدادم چرا باید اینا سر من بیاد آخه

اینو گفتم جواب هر دو سوالات باشه دخترم

اگر سختی هست چون امتحان الهی هست خدا دوست داره

اگر میبینی فرد ظالم روز به روز بهتر میشه قول خداوند هست که تا لحظه مرگ بهش آرامش میدم حتی مرگ آسون میده به ظالم که اگر ذره آیی خوبی کرده خداوند این دنیا براش جبران کنه و اون دنیا جهنم ابدی هست براش

میگه هر که در این درگه مقرب تر استجام بلا بیشترش میدهندزمانی پیامبر وارد خونه مسلمانی شد و تخم کبوتر ...

پس چرا با وجود اینکه خدا به حال خودشون رهاشون کرده بهترین زندگیو دارن چرا من غصه دارم اونا خنده چرا تهمت زدن حقمو خوردن ولی کارما پس ندادن😞من تو این دنیا دارم عذاب میکنم و اذیت میشم اونا هم باید عذاب بکشن تو همین دنیا

کارمای حق الناس ولی مال این دنیاست دیر یا زود میبینی

شاید مثل من زمانی که بخشیدی ببینی و اینبار حتی دلت برای اون فرد ظالم بسوزه

وقتی جایی گزندی بهت رسید اگر کارت درسته بدون آزمایش صبر و ایمانت هست

خدا اصرار کنندگان به دعا رو خیلی دوست داره

وقتی ظلمی در حقت شد با گذر و واگذار کن به خود یکتایش

بهترین وکیل همه عالم برای گرفتن حق خودشه