2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته

146 بازدید | 20 پست

به یه مرحله ای از زندگی رسیدم که برای اینکه ادما دوسم داشته باشن همه جوره باهاشون راه میام که فط کنارم باشن..

ولی اینو با تموم وجودم میفهمم بودونبودم برای هیچکسی مهم نیست🥲💔

‌ متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!  ️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر بد 😔

خیلی سخته خیلی

تنهایی بدترین درد تو دنیاست

بعد یه مدت این تنهایی باعث میشه برای اینکه ازش فرار کنی غرورتو زیر پا بزاری

التماس ادمایی کنی که انگار قلباشون از سنگه

ترس از دست دادن داری یا شایدم اعتماد به نفس پایین داری

اعتماد به نفسم که داغونه

من انقدر تنهایی کشیدم که دیگه برای موندن ادما رسما دارم باج میدم

یکی دو سال پیش برای اولین بار تو زندگیم عاشق شدم همش به خدا میگفتم اگه این ادمو داشته باشم اگه تو زندگیم باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام فقط باشه دیگه بقیش مهم نیست مهم نیست که چقدر تنهام اون باشه کافیه..

خدا هم نزاشت حسرت تو دلم بمونه اون ادمو بهم داد،ولی الان دارم میبینم که نگاه من به اون از زمین تا اسمون فرق میکنه تا نگاه اون به من..

من عاشقشم ولی اون فقط به چشم سوء استفاده بهم نگاه میکنه

منم برای اینکه نره برای اینکه داشته باشمش خیلی از خط قرمزامو زیرپا گذاشتم در واقع بخاطر موندن داشتم بهش باج میدادم

ولی الان میبینم اشتباه کردم فقط دلم میخواد جدا شم ولی میدونم دوباره دلم نمیزاره میدونم دوباره اون ادم با حرفاش میاد منو خر میکنه میدونم دوباره نمیتونم جلو خودمو بگیرم:)

گلم الان وضعیت مثل قدیما نیست که همه هوای هم و داشته باشن.رو پای خودت بایست.اصلا هم غصه نخور.چون آدم ...

میدونین من اصلا نمیخوام بهم توجه کنن

من فقط میخوام یکی باشه که از ته دل دوسم داشته باشه نمیخوام بهم همیشه توجه کنه ولی یه موقع هایی نگرانم شه یه موقع هایی بپرسه چرا حالم بده چرا تو خودمم چرا افسردم چرا انقدر بهم ریختم..

من چندین ساله حالم اینه حتی همسایمونم با اینکه غریبست بهم گفته چرا انقدر پژمرده شدی چرا لاغر شدی چت شده ولی ادمای دوروبرم نفهمیدن من چمه

ولی من برای اینکه همرو پیش خودم نگه دارم همش هواشونو دارم انگار زورکی خودمو بهشون چسبوندم

یه وقت به خودت میای میبینی همین باج دادنا اونارو ازت دورتر میکنه

اره

دور کرده

من بزور خودمو چسبوندم بهشون

وگرنه اونا خیلی وقته از من دور شدن