2777
2789
عنوان

عذاب وجدان🤧

116 بازدید | 9 پست

سلام یه خواهری دارم خونشون تقریبا نزدیک خونه ماست یه پسر ۵ساله داره که سر و ته این بچه رو بگیری بیشتر اوقات خونه ماست (من عقد هستم خونه مامانم منظورمه)و یا خونه اون مادربزرگش و یا خونه عمش و اون یکی خواهرم و گاهی اوقات هم با برادرزاده م میرن مغازه داداشم

در کل این بچه نمیتونه تو خونه خودشون بمونه کلا همش میخواد بره خونه این و اون و همین به شدت رو تربیتش اثرمنفی گذاشته من چندین بار مستقیم و غیرمستقیم به خواهرم گفتم بچت رو اینور و اونور نفرست در آینده به ضررت تموم میشه ولی کو گوش شنوا حس میکنم خواهرم اعصاب نگهداری بچه رو نداره و تا بچه دهنش باز میکنه که بره خونه کسی و یا گریه میکنه سریع میفرستتش جای دیگه و خواهرم کار درمنزل انجام میده حس میکنم برای اینکه دور برش نباشه زود کوتاه میاد

من شوهرم کارمنده صبح که زود میره سرکار ظهر میاد خونه ما(ما تو روستا زندگی میکنیم و رسم داریم که تو عقدی پیش هم باشیم) هم من هم شوهرم یه جورایی سختمون هست که این بچه دایم خونه ماست (چون هم خیلی حرف میزنم و هم شیطون هست) هم من هم شوهرم حقیقت چون بچه اخر بودیم و تو خانواده شلوغ بودیم حوصله بچه نداریم

منم در کل چون خواهرزادم همش خونمون هست و رو مخمه یه جورایی باهاش لج شدم اصلا ناخداگاه تا میاد خونمون عصبی میشم مث 🐕 دایم هی میخوام دعواش کنم هرکار هم میکنم که خودمو کنترل کنم دعواش نکنم بدخلقی نکنم ولی نمیتونم🥲🥲🥲امروز با مامانم دعوا کردیم سرهمین موضوع (جلو خواهرزادم) که چرا به خواهرم نمیگه بچتو خودت نگه دار قانون بزار براش نهایت بچه دوبار گریه میکنه خیلی بهتر از اینه که خونه کسی بره و...

من با گریه به مامانم گفتم چرا شما باور نمیکنین من اعصاب بچه ندارم زیر فشار هستم نمیتونم هرروز با بچه سروکله بزنم و....و کلی گریه کردم

الان نصف شبی عذاب وجدان گرفتم میگم نکنه بچه خواهرم ناراحت بشه دلش بشکنه😭😭😭😭من بعد گریه که آرومتر شدم بغلش کردم باهاش صحبت کردم ولی الان عذاب وجدان دارم

والا حق داری آخع خواهرت با چه جرعتی بچه به این سال رو دست این و اون میده من بچم ۶سالشه تا الان فقط اجازه دادم دوسه بار خونه خواهرم بخوابه اونم با زوووور خواهرم و شوهرم راضی ام کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری عزیزم هرکی جای شما باشه خسته میشه ، مثلا در هفته چند روز میاد خونتون ؟

اگه من غر نزنم در هفته ۵بار میاد اونم از صبح ساعت ۸اینا تا عصر ولی گاهی که غرب میزنم ۳بار اینا در هفته میاد تقریبا

کلا زیاد میاد خونمون

اگه من غر نزنم در هفته ۵بار میاد اونم از صبح ساعت ۸اینا تا عصر ولی گاهی که غرب میزنم ۳بار اینا در هف ...

واقعا زیاد ، یعنی خواهرت یا شوهرش اصلا مخالفتی نمیکنن ؟

والا حق داری آخع خواهرت با چه جرعتی بچه به این سال رو دست این و اون میده من بچم ۶سالشه تا الان فقط ا ...

بچش چندین بار حرف زشت زده بعد میگه از بچه عمش یاد گرفته منم چندین بار گفتم نزار بره لازم نیست دایم باهم بازی کنن همیکنه هفته ای یکبار همون میبینن خونه مادربزرگشان کافیه

واقعا زیاد ، یعنی خواهرت یا شوهرش اصلا مخالفتی نمیکنن ؟

شوهرش کارش جوری هست که صبح میره تا شب تقریبا من بارها دیدم شوهرش دعوای بچش میکنه میگه مگه من نگفتم جایی نرو خونه بمون حالا نمیدونم برای حفظ ظاهر هست یا حقیقت

من واقعا خسته شدم از بچه یه جورایی متنفرم از بچه ها دلیلش هم بخاطر اینکه تو خانواده شلوغ هستم و بچه زیاده و من آخری بودم همیشه با بچه سروکله زدم

واقعا اعصاب و کشش اینو ندارم که بچه کسی رو تحمل کنم

اسی خواهرزاده منم شیطون هرسری میاد خونمون یه گندی بالا میاره ، بااینکه خیلی دوستش دارم ولی کارهاش رو مخمه ، یه بار جیش کرده روفرش ، یه بار پتوی خیلی خوبمون سوزونده ، کاغذ دیواری رو کنده ، همیشه رو مبل و دسته مبل وچهارپایه وصندلیه ، کلا دیوار راست میره بالا ، فکرکن میره دسشویی جیش میکنه همینطوری میاد خونه ، بهش غذا یا خوراکی میدی همینطوری دست های کثیف ش میزنه به همه چی کلا بچه خیلی اذیت کنی

اسی خواهرزاده منم شیطون هرسری میاد خونمون یه گندی بالا میاره ، بااینکه خیلی دوستش دارم ولی کارهاش رو ...

منم رو مخمه کاش شهامت اینو داشتم خودمو بزنم به بی خیالی و برام مهم نباشه