2777
2789
عنوان

بیاید بخونید

73 بازدید | 4 پست

سلام دوستان باورتون نمیشه ی چیزایی از فامیلا و خانواده همسرم بگم یعنی پشمام !!خصوصا تو این دوره زمونه

تا بحال دیدید کسی جلو داداشش با چادر بشینه ؟

یا مثلا وقتی یکم خودم خندیدن صدات بالا میره ی جوری نگات کنن؟

یا شب عروسی هی مادرشوهره ی ذره یعنی ی ذره ک شنلت از سرت میرفت عقب بیاد بکشه جلو چندبار ؟

یا مثلا وقتی فامیلا میبیننت اصلا درست حسابی باهات سلام علیک نکنن و حال احوال نکنن انگار اصلا تا بحال آدم ندیدن و آداب معاشرت صفر باشه؟؟

خیلی حرف درست کن باشن

یا مثلا پسرخاله دخترخاله رو با خانم صدا کنه بگه زهرا خانم خجالت بکشه با دخترخالش پشت تلفن صحبت کنه و ی سوال کوچیک ازش بپرسه مثلا آدرس ؟؟؟

همشونم فامیلن و ازدواج فامیلی زیاده توشون

همشون از هم معذبن نه شوخی نه خنده نه هیچی انگار از غار اومدن بیرون هیچی آدمی تا بحال ندیدن

من با همچین فامیل و خانواده ای وصلت کردم

ما اجتماعی و شوخ و مردمی هممون باسواد

همه با هم راحت هم محبت میکنیم هم شوخی حتی دخترعمه به داداشم

نمیدونم اینا از کجا اومدن چرا اینجورن بینشون ی غریبه فقط کافیه باشه لال میشن انگار تا حالا آدم ندیدن ک باهاش ح بزنن

خواستم ی سری از چیزارو بگم ببینم واقعا فقط من دیدم یا شماهم میبینید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری از هم خجالت میکشن بعد باهم ازدواج میکنن؟😂😂😂😂

بخدا خودمم نمیدونم الان شوهر من مثلا اون روز بهش گفتم گوشیمو بده ب فلانی زنگ بزنم آدرس بگیرم بعد گفتم تو حرف نمیزنی گفت نه بابا خودت ح بزن