2789
عنوان

اختلاف قدی

258 بازدید | 26 پست

قبل از هر چی ازتون میخام حمله نکنید و دلمو نشکونید

من و پارتنرم خیلی اختلاف قدی داریم تقریبا 42 سانت

من 1۴7 اون 18۹

اولاش خیلی حس بدی داشتم به این اختلاق قدیمون

کسایی هستن از شماها که این طوری باشن اگر داره تجربتونو میگیید):؟

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من قشنگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

و منی که آرزوی همچین اختلاف قدی و دارم:

حس میکنم رقص تانگون واسه عروسی قشنگ نمیشه(:

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

دغدغت تو حلقم دیوانه ایا . خیلیم قشنگ میشه

😂کاش همینی که میگی بشه

استاتر تو هم تاپیکات و کامنتات طول میکشه تا ثبت بشه؟

۸۰🔒 ۷۵🔒 وزن هدف ۶۸🔒☺️ هر چی در مورد رژیم و کاهش وزن میدونید بهم بگین خوشحال میشم🙂همه ی این قفل ها یه روز باز میشه من مطمئنم به هدفام میرسم 🥺🥰زود نه ولی سعی امو میکنم برسم بهش🤗💖

من ۱۵۶ همسرم ۱۸۲انقد خوبههه😂

واقن؟

بعد بخاطر اختلاف قدیتون حس نمیکنه ازت بهتره؟یا زور بگه😂همش میترسم بریم زیر یه سقف اذیت شم