2777
2789
عنوان

کی میکرونیدلینگ انجام داده؟

59983 بازدید | 72 پست

دوستان من صورتم هم جای جوش داره هم روزنه خیلی ناراحتم 

به نظرتون با میکرونیدلینگ و میکرودرم خوب میشه خواهشا اگه کسی انجام داده و نتیجه گرفته بگه.و اینکه چند جلسه میخواد 

ببین اگ جوش داشته باشی نمیتونی 

چون عفونت تو کل صورتت پر میشه

من زن عموم دکتر پوست هست

گفت یه دوره باید جوش هامو لیزر کنم بعد میکرو نیدلینگ انجام بدم

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکرو درم انجام دادم ولی پوست من اونقدربدنبود خیلی خوب بود دکترم میگفت ماهی یکبار عالیه وبایدپیوسته باشه...من 2بارانجام دادم تأثیرش خوب بود

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

منم انجام میدم البته به جهت مراقبت و جوانسازی (من فقط۲۶سالمه). اما میخوام از حالا مراقبتو شروع کنم .. فعلا که راضی هستم .

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من در طول درمانم الان و واقعا راضیم 

شما برای چه کاری انجام دادین و کلا چند جلسه ؟چه قدر زمان میبرد رو صورتتون کار میکرد؟

من یکبار انجام دادم فرقی نکردم،لازم به ذکره چهار جلسه هم لیزر انجام دادم با پانچ و سابسیژن.ولی هنوز جاشون هست مخصوصا جای پانچ مونده،منم موندم ادامه میکرو برم یا چربی تزریق کنم؟

عزيزم من بعد از اينكه جوشام رفت انجام دادم،پيش يكي از بهترين دكتراي شهرمونم انجام دادم مثلا.اما تا يمدت كوتاه خوب بود ولي بعدش نه.اصلا راضي نيستم.اصصصصصلا.تازه روزنه هم كم داشتم اما همونام بهتر نشد و اينكه قرمزياي جاي جوشامم برگشت.

شما برای چه کاری انجام دادین و کلا چند جلسه ؟چه قدر زمان میبرد رو صورتتون کار میکرد؟ من یکبار انجام ...

از هرکسی که شنیدم جلسه ی اول تغییری ایجاد نمیشه از جلسات بعد خیلی خوب میشه