2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته بندی نمیخواد که به هر کی یه دونه کامل بده دیگه

من پارسال ارزویی کردم و نذر کردم ،فعلا که نشده

ای سرزمین ! کدام فرزندها ، در کدامین نسل.. تو را آباد و آزاد و سربلند خواهند دید ؟🕊️

مامان من جواب گرفته نمک گرفته دیگ از این بسته ای کوچیکا البته الان شدن 50 یا ،40 شاید کوچیکترشم باشه

چندتا نذر کرد من میخوام 150 تا نذر کنم بعد یمی گفت روبسته هاشم باید بنویسی نذرامام عصر

چندتا نذر کرد من میخوام 150 تا نذر کنم بعد یمی گفت روبسته هاشم باید بنویسی نذرامام عصر

150 تا زیاده مامانم گفت 7 تا احتمالا یا تعداد نگفت ولی یه 20 تایی رو گرفت چیزی هم نزد گفت فقط به همون نیت

150 تا زیاده مامانم گفت 7 تا احتمالا یا تعداد نگفت ولی یه 20 تایی رو گرفت چیزی هم نزد گفت فقط به همو ...

نمیدونم اینو یکی بهم گفت هفته ی اول پنحشنبه 150 صلوات پنجشنبه ی هفته ی دوم 150 بسته نمک روی بسته هاشم بویس نذر امام عصر یا فلان شهید یعنی فرقی نمیکنه

اگه نذر سبکی داری صلوات نذر شهید ابراهیم هادی کن دیگه نمیدونم نذرای سنگینم گردن میگیرن یانه😂 مثلا نیت کن ۳۰۰ تا صلوات بفرستی اگه حاجتت براورد شد ۱۰۰ تاشو بفرست باقیشو بزار بعد حاجت روایی من زیاد ادم معتقدی نیستم اینم از خانومای سایت شنیدم انجام دادم و درکمال ناباوری هر سه بارم جواب داد