2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که متنفرم از طعمش. تو سه تا نفس سر میکشم فقط تموم شه. اما بعضاً عقم میگیره

منم مشکل شما رو دارم، سونوگرافی گفت یه مقدار کم وزنه. ولی من یه مشکل بزرگتر دارم اونم اینه که چربی خونم خیلی خیلی بالا رفته حالا همون چار تا چیزم یا نمیخورم یا با ترس میخورم. لیدی میلم نگرفتم هنوز

دودلم که چکار کنم. میترسم چربیمو بالاتر ببره. من سه هفته از شما کمترم

منم مشکل شما رو دارم، سونوگرافی گفت یه مقدار کم وزنه. ولی من یه مشکل بزرگتر دارم اونم اینه که چربی خ ...

خب دخترتون چی گفته ؟ گفته چی بخورید که وزنش خوب شه.الان چنده؟ خودتون چند هفته اید؟

من الان ۲۶ هفته ام ،رشد جنینم دو هفته عقبه کسی مثل من بوده ایا؟؟😔😔😔 دکترم گفت از این به بعد باید هر دو هفته سونو داپلر بدی...وزن جنینم هم کمه۶۶۰ گرم مثبت منفی ۹۰ گرم ...برام لیدی میل تجویز کرده روزی دو لیوان و قرص مکمل .تغذیه ای که بهم گفتن داشته باشم برای وزن و رشد بچه(روزی دوتا تخم مرغ آب پز. گوشت قرمز و گوشت مرغ.حبوبات فراوان. پروتئین. سبزیجات قرمز برای خون رسانی به جنین مثل گرجه و آب لبو و...)آسپرین هم میخورم دکترم گفت بچرو تا ۳۴ هفته بمونه و رشد کنه راضیم😔

واسه سلامتی نینیم یه صلوات میفرستین لطفا ممنونم مهربونا😗🌷❤

خب دخترتون چی گفته ؟ گفته چی بخورید که وزنش خوب شه.الان چنده؟ خودتون چند هفته اید؟

هیچی دکتر گفت این مشکل ژنتیکی و ارثیه و نمیتونیم توی بارداری بهت قرص بدیم، چربی نخور. که خدایی کسی تری گلیسیرید منو ببینه فکر میکنه من هفته ای یه دست کله پاچه میخورم. من اصلا چربی خور نیستم. از تقریبا چهار ماهگی به بعد هر وقت گرسنه م میشد یه کم ارده شیره با نون میخوردم، یه تخم مرغ آبپز. که الان همه رو خیلی کم کردم ولی عجیییب حالت تهوع دارم. پودر لیدی میل هم برام نوشت بخورم. میدونی چیه؟ با ترس و عذاب وجدان دارم میخورم چون میترسم چربیم بالاتر بره، من هفته ی ۳۱ هستم

هیچی دکتر گفت این مشکل ژنتیکی و ارثیه و نمیتونیم توی بارداری بهت قرص بدیم، چربی نخور. که خدایی کسی ت ...

انشالله بسلامتی پشت سر بذاریم.

من امروز رفتم nst دادم برام سونو داپلر نوشت. دیگه نمیدونم چرا🤦

انشالله بسلامتی پشت سر بذاریم.من امروز رفتم nst دادم برام سونو داپلر نوشت. دیگه نمیدونم چرا🤦

انشاءالله.

شاید روتینه و برای همه مینویسن. برای من اکوی قلب جنین نوشت گفت برای همه مینویسیم. البته دقیقا روزی که نوبت گرفته بودم برم افتادم به خونریزی و نشد برم، دیگه نرفتم. دکتر گفت عیبی نداره.

اتفاقا فک کنم سونوی داپلر خیلی خوب باشه

انشاءالله.شاید روتینه و برای همه مینویسن. برای من اکوی قلب جنین نوشت گفت برای همه مینویسیم. البته د ...

نوار قلب رو بنظرم برای همه مینویسن اما داپلر رو نه. داپلر برای بررسی خون رسانی به جنینه. نمیدونم نوار قلب جنین چه مشکلی داشت که داپلر نوشتن برام.