2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 47 پست

طبیعیش اینه از هفته ۲۸به بعد دویست گرم هر هفته

من وزنش خوب بود، همیشه بیشترم بود

متاسفانه فشار روحی داشتم، عصبی شدم و غذا نمیخوردم، یمی دوهفته از زمان روز مادر اون موقع ها افسرده شده بودم، دست خودمم نبود

این وضع پیش اومد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مجبوری باور کن بچه ریز خیلی سخته من بچم ۲ کیلو به دنیا اومد الان که ۲۷ ماهشه هنوزم زیر نموداره

آره میدونم پسر خودمم ۲۵۰۰ بود. برا همین حالم گرفته ست 🥺

شما چند تا بچه دارید؟

عزیزم مجبوری باور کن بچه ریز خیلی سخته من بچم ۲ کیلو به دنیا اومد الان که ۲۷ ماهشه هنوزم زیر نموداره

شانسی هست

وگرنه من میشناسم 2 کیلو دنیا اومد 3 ماهگی 5 6 کیلو بودن و تپلی به ژن بچه هم بستگی داره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

طبیعیش اینه از هفته ۲۸به بعد دویست گرم هر هفتهمن وزنش خوب بود، همیشه بیشترم بودمتاسفانه فشار روحی دا ...

آره نرمالش ۲۰۰ گرمه اما برای من از ۲۹ هفته تا الان که یکماه شده کلا ۵۸۰ گرم وزن گرفته

شانسی هست وگرنه من میشناسم 2 کیلو دنیا اومد 3 ماهگی 5 6 کیلو بودن و تپلی به ژن بچه هم بستگی داره

جدی خداحفظش کنه چه خوب بچه من که هرکار میکنم بازم ریزه

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
کاش برا منم بعد از ۳۹ نوبت بزنه

من وزن اضافه نمیکردم دکتر فکر میکرد ریز باشه بچه من 3 ماه اخر ثابت بودم

دیگه گفتم میخوام تاریخ رند هم باشه صبر کزد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

جدی خداحفظش کنه چه خوب بچه من که هرکار میکنم بازم ریزه

اره به ژن هست منم بچم ژنش ریزه 3200 دنیا اومد 50 روزگی هنوز 4 نشده بدد

آره نرمالش ۲۰۰ گرمه اما برای من از ۲۹ هفته تا الان که یکماه شده کلا ۵۸۰ گرم وزن گرفته

چون غذا میخوری، نه غذایی که به جنین وزن بده

از فردا صبحانه دوتا تخم مرغ ابپز،

وعده نهار ازادی

شام عدسی، خوراک لوبیا، سیب زمینی ابپز میل کن

میان وعده هارو شیر ماجان

لیدی میل رو هم یکبار قبل خواب من میخورم

چون غذا میخوری، نه غذایی که به جنین وزن بدهاز فردا صبحانه دوتا تخم مرغ ابپز، وعده نهار ازادیشام عدسی ...

آره باید یکم سخت بگیرم به خودم. زوری هم شده میخورم👌ولی حبوبات و سیب زمینی وزن میده واقعا؟