2777
2789
عنوان

با چی وصلید

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
برا شماهم نوتیف واتساپ و تلگرام میاد ولی باز نمیشه؟

نونیفم نمیاد

چت جی بی تیمم قطع شده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروزه پروکسیهام وصل نمیشه شماهم؟

نه برای من تا ساعت ده فی.لترشکن می گرفت بعد اون قطع شد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اختلال داره

خودشون کردن

حالا چرا نمی دونم

اگر برای تل میخوایپرووکسی خوب دارماگر ایسنتا میخوای ویوا وی پی ان و هیلیو وی پی ان خوبن

من میخوام نصب کنم میگه سازگار نیست ویوا.

جامپ جامپ هم دارم روشن میشه ولی برنامه ها بالا نمیاد 😑

نميدوني چرا؟ممكنه خبري باشه؟استرس گرفتم

من زدم ماهواره اما خبری نیست

خدا عالمه

قبلا برام خیلی خوب بود،از کجا کان فینگ میگیری

خودش داره دیگه بزنی روی تست بعد مرتب کردن بالا میان.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

منم با همینم ولی اینجا اولین باره میشنوم خوشحال شدم😆

آره ناشناخته اس.😂😂

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

من میخوام نصب کنم میگه سازگار نیست ویوا.جامپ جامپ هم دارم روشن میشه ولی برنامه ها بالا نمیاد 😑

برای تل میخوای پرووکسی بفرستم

اما اینستا دو شبه با هیلیو وی پی ان میرم خوبه