فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3457 عنوان بی بی چک 55 بازدید | 7 پست دوستان من اکه این ماه هم پریود نشم میشه دومین ماه که پریود نمیشم سه بار هم بی بی چک زدم منفی بوده بچه نمیخوام خییلی استرس دارم بنظرتون به بی بی چک میشه اعتماد کرد یا برم آزمایش خون بدم؟؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ امروز | 00:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشی_کیوتتونم عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 390 عو عه عو عه👶🍼 خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱
samanehjon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 7880 همیشه مرتبی؟شاید مشکل دیگه داری مثل کیست یا فیبرومی میومی چیزیباید بری دکتر هم ازمایش بتا بدی هم سونو بشی
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3457 همیشه مرتبی؟شاید مشکل دیگه داری مثل کیست یا فیبرومی میومی چیزیباید بری دکتر هم ازمایش بتا بدی هم سون ... همیشه مرتب بودم اولین باره اینجور شدم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3457 همیشه مرتبی؟شاید مشکل دیگه داری مثل کیست یا فیبرومی میومی چیزیباید بری دکتر هم ازمایش بتا بدی هم سون ... بنظرت بی بی چک درسته خیلی استرس دارم؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
samanehjon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 7880 بنظرت بی بی چک درسته خیلی استرس دارم؟ اره دیگه تو این مدت چندبار زدی حامله بودی نشون میداد ولی حتما برو دکتر سونو شی کیستی چیزی برات شر نشه
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3457 اره دیگه تو این مدت چندبار زدی حامله بودی نشون میداد ولی حتما برو دکتر سونو شی کیستی چیزی برات شر نش ... باشه عزیزم میگم چیکار کنم پریود بشم؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
samanehjon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 7880 باشه عزیزم میگم چیکار کنم پریود بشم؟ نمیدونم دکتر بری دارو یا امپول میده