2777
2789
عنوان

کنکور

83 بازدید | 14 پست

دیگه دارم دیوونه میشم

از تیر دارم برای کنکور میخونم ولی اگه کسی ازم بپرسه تا الان کدوم مباحثو خوندی هیچ جوابی ندارم بگم😭یه مدت فقط ویدیو میدیدم، یه مدت فقط نهایی میخوندم، یه مدت اصلا تست نمیزدم، نه مرور نه ازمون. هی دبیر عوض کردن و ..

اصلا تجربه نداشتم که چطور باید بخونم که درست باشه😭بعد این مدت یه سری تجربه ها پیدا کردم ولی دیگه خیلی دیر شده😭واقعا با شروع از صفری هیچ فرقی ندارم.

رشتم تجربیه، هدفم رتبه ی زیر پنج هزاره ولی با این وضعم پنجاه هزار هم نمیشم

هر روز استرس اینکه دیگه هیچچ وقتی نمونده، دیگه هیچ امیدی ندارم😭نمیدونم چیکار کنم

میترسم باز برم از اول شروع کنم و دوبارع مسیر اشتباه برم😭مشاور هم ندارم که کمکم کنه

یه حرفی میزنم گارد نگیر من خودم سال دوازدهم مث تو بودم و امسال سومین سالیه که میخوام کنکور بدم و تمام ریتمش اومده دستم فقز میتونم بگم تمرکزتو بزار رو یادگیری مطالب و کنارشم نرمال تست بزن که اگه واسه هدفت خواستی پشت بمونی سال دیگه خیلیی راحت میشی و فقط تست و ازمون میزنی و روز به روز پیشرفتicon

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتون بی برنامگی،چند منبع بودن،سردرگردمی در انتخاب دبیر،اینا همه هست ،یه برنامه هفتگی بنویس بعضی مباحث رو حذف کن به جز زیست شناسی قطعا پیشرفت میکنی

Mathematics teacher

اشتباهات زیاد داشتی ولی خب بالاخره تجربه شده از الان به بعد رو خوب بچسب حذفیات داشته باش رو نهایی خی ...

دیگه خیلی سرد شدم🙂😭اصن نمیدونم چی بخونم چینخونم، از طرفی میدونم اگه روی نهایی سرمایه گذاری کنم نتیجه خوبی میتونم بگیرم. ولی کنکور روهم نمیتونم کلا نادیده بگیرم.

دارم منفجر میشم😭

هرروز ۳ ساعت یک مبحث رو بخون از اون ور اگر برای مثلا پزشکی میخونی یا دندون یا پرستاری یا اصلا دارو تخصصی هاش رو بیشتر تمرکز کن الان تا برج ۲ یا۴ وقت زیاد داری ابتدا هم وقتتو رو بذار روی نهایی چون این هم باید پاس بشی هم اینکه بخشی از کنکور سال آخرته

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
دیگه خیلی سرد شدم🙂😭اصن نمیدونم چی بخونم چینخونم، از طرفی میدونم اگه روی نهایی سرمایه گذاری کنم نتی ...

نهایی از الان شدنیه قطعا پس خوب روش کار کن

برای کنکور هم حذفیات داشته باش

اولویت بندی کن مباحث رو

تستی هارو با بودجه بندی قلمچی پیش برو

تشریحی هارو هم برو بودجه ازمون های تشریحی ماز یا مدارس برتر نگاه کن بخون بودجه هارو بعدم سوالا دانلود کن امتحان بگیر از خودت

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه حرفی میزنم گارد نگیر من خودم سال دوازدهم مث تو بودم و امسال سومین سالیه که میخوام کنکور بدم و تما ...

نه عزیزم چرا گارد بگیرم،

شرایط پشت موندن ندارم، یعنی خانوادم اصلا راضی نمیشن

نمیدونمدچجوری بخونم دیگه، همش استرس این که نکنه دوباره گند بزنم

[QUOTE=409781923]مشکلتون بی برنامگی،چند منبع بودن،سردرگردمی در انتخاب دبیر،اینا همه هست ،یه برنامه هفتگی بنویس بعضی م ...[/QUOTممنونم از دلگرمیت🥲امیدوارم بتونم از پسش بربیام

نه عزیزم چرا گارد بگیرم، شرایط پشت موندن ندارم، یعنی خانوادم اصلا راضی نمیشننمیدونمدچجوری بخونم دیگه ...

خب پس سعی کن تا حالا از هر کدوم مبحثایی که فیلم دیدی و بلدیشون کلی تست کار کنی از اواسط فروردین اینام شروع کن ازمون جامع بزن ایشالا نتیجت خوب میشه