2789
عنوان

ارزش داره

118 بازدید | 48 پست

موندن تو مدرسه ی نمونه ای که

خیلی خوبه

ولی هر روز امتحان های سخت

هر روز استرس و تپش قلب و......

قرص اعصاب تو ۱۶ سالگی

هر روز تخریب و دعوا و بد اخلاقی کادر مدرسه

با من

ارزش داره بمونم همچین جایی ؟ 💔

فقط هر روز میگم خدا نگذره از این جماعت عقده ای

بی رحم

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین من خودم هم نمونه بودم هم تیزهوشان

الان خدا شاهده اگر برگردم عقب؛ مدرسه عادی درس میخونم

ولی خب همون تلاشو میکنم

یه عالم استرس بیهوده کشیدم

امروز بزرگترین سنگر و جهاد، حضور در میدان است. امروز حضور در مساجد و بخصوص تجمعات میادین از هر امری واجب تر است. اگر می خواهیم در این گردنه تاریخی شیعه و نظام اسلامی نقش داشته باشیم و خنثی کننده بزرگترین توطئه ها علیه نظام باشیم، خود و خانواده با تمام وجود در مساجد و تجمعات شبانه میادین شرکت کنیم. با پرچم، با روح حماسی و شجاعت ... این تجمعات روزانه و شبانه تا هر زمان که خطر دفع شود باید ادامه پیدا کند.جهاد ما حضور در این میدان است و همچنین تشویق دیگران بر شرکت. هر کسی جهاد خودش را دارد.ایستاده در طرف درست تاریخ🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرگ بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و تمام طرفداران آنها.. صهیونیزم جهانی نه تنها دشمن اسلام بلکه دشمن بشریت است

نه ندارهمنمیخوام بچمو دربیارم سال بعد

بچه شما هم داره اذیت میشه ؟

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

ببین من خودم هم نمونه بودم هم تیزهوشان الان خدا شاهده اگر برگردم عقب؛ مدرسه عادی درس میخونمولی خب هم ...

منم دارم عذاب میکشم خواهر

فارغ التحصیل منم مث خودت نمونه بودم درکت میکنم

قربونت برم الهی

بچه شما هم داره اذیت میشه ؟

اره پسرم شدیدا.با اینکه خ باهوشه ولی میگه ی مشت خرخون ضدحال همکلاسمن.امتحاناشونم واقعا الکی سخته.احتمالا ببرمش ی مدرسه عادی.تو شرایط عادی بدون استرس بیشتر امکان موفقیتش هس

اره پسرم شدیدا.با اینکه خ باهوشه ولی میگه ی مشت خرخون ضدحال همکلاسمن.امتحاناشونم واقعا الکی سخته.احت ...

من دهم تجربی هستم

کاملا درسته همه ی اینا هست

امتحان هامون خیلی سخت میگیرن

دی رو بشدت سخت گرفتن

خارج از کتاب

سخت تر از هر امتحانی که گرفته بودن