2777
2789

من ندارم ولی خوب شنیدم گوشی خوبیه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۴ اش رو دارم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

من یکماه هس خریدم راضیم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

گوشی های fe اصلا جالب نیستن اگه پولش میرسه Ultra اگه نمیرسه برید سراغ سری های دیگه سامسونگ چون fe یه نوع کپی از ultra هست با قیمت خیلی کم که بازار رو فقط دست بگیره

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏

من s21 fe داشتم

گول اس رو نخور زمین تا آسمون با سری اس متفاوتند سری اف ای

پرچمدار نیست و میان رده ست

من انقدر سر دوربین و باتریش اذیت شدم یکسال نشده بود عوضش کردم s23 ultra خریدم تازه فهمیدم سری اس چیه

من باشم a56 میگیرم

سری های اف ای بشدت افت دارن

گوشی های fe اصلا جالب نیستن اگه پولش میرسه Ultra اگه نمیرسه برید سراغ سری های دیگه سامسونگ چون fe یه ...

پول اولترا داشتم که آیفون میخریدم

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

گوشی های fe اصلا جالب نیستن اگه پولش میرسه Ultra اگه نمیرسه برید سراغ سری های دیگه سامسونگ چون fe یه ...

کپی هم نیست نمیدونم انگیزه شون از ساختش چیه

اولترا کجا اف ای کجا

الکی اس بستن اولش ملت فکر کنن با سری اس شباهت داره در حالیکه سری آ سامسونگ از آ۷۰ ببعد خیلی گوشیای بهتری اند

پول اولترا داشتم که آیفون میخریدم

چرا آیفون؟ آیفون فقط اسم داره ولی پر از محدودیت و مشکله ، من الترا دارم با ایفون هم رده مقایسه کردیم دوربین الترا خیلی بهتره صفحه نمایشش رنگا رو بهتر نشون میده باطریشم خیلی بهتره

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏