2777
2789
عنوان

گربه بی صفته

396 بازدید | 29 پست

ما در کل زندگی خوبی نداشتیم من علاقه مند به حیوانات شدم و براشون هر کاری تونستم کردم به طور خیلی عجیبی پول جور شد خونه خریدم ۷۰ متری دوخوابه نوساز توی نارمک تهران و ۵ ماه خورده ای بعد ۲۰۷ گرفتم و الان ۱۰۰ گرم طلا هم دارم واقعا از صدقه سری اینا بوده به نظر شما یا نه هنوزم همه کاری برای گربه و سگ ها می کنم

تو ب کائنات عشق نشون دادی همون عشق با شادی ی جور دیگ ب زندگیت برمیگرده

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خداوکیلی ب سگ ها غدا ندید بخدا میاند تو سطح شهر

چند وقت پیش افتادند دنبال من خورده بود زمین و چه مکافتی شد

گربه نمیتونه آسیب بزنه کمک کنید دمتون گرم

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

اتفاقا عقیم می کنیم تا تعداد شون کم بشه ولی مداوا می کنیم و غذا می دیم

ن خواهشا غذا ندید خواهش میکنم نمیدونید چه زخم بزرگی میزنید ب روند طبیعت

ما یه گربه داشتیم همیشه می شست پشت پنجره ودر چند سال بودش

اثلا از بچگی بود الان چند وقت نیست نزدیک ۲ ماه اثلا سابقه نداشته خیلی که نمی اومد حداقل یک هفته بود

اونم یک بار

همیشه توی کوچه تا یه جاهایی دنبالمون می اومد و راه را بلد بود دیگه تند تر می رفت بعد بر می گشت نگاه کنه ببینه ما میایم یا نه

ناراحتم خیلی😭😭

ن خواهشا غذا ندید خواهش میکنم نمیدونید چه زخم بزرگی میزنید ب روند طبیعت

آدما این همه اشغال و کصافط توی طبیعت به بار میارن اشکال نداره اونوقت اینا روند طبیعت رو بهم میریزن! زمین خدا برای همه موجوداته نه فقط انسان ها

پس چرا این همه سال نرسیدم بعد یهو که کمک کردم به حیوانات رسیدم

این یهو رسیدنه یعنی چی؟ قرعه کشی؟ شوهر پولدار؟ اگر قرعه کشی بردی یا شوهر پولدار کردی یا به هر شکل مشابه رسیدی که خب حالا شاید بخاطر حیوانات باشه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

آدما این همه اشغال و کصافط توی طبیعت به بار میارن اشکال نداره اونوقت اینا روند طبیعت رو بهم میریزن! ...

ن عزیز اونها مشکل داره

اما نکته اینکه سگ ها ذات اند حمله کننده اند برای همین میگم غذا ندید تو سطح شهر بهشون

خودخواه نباش عزیزم،زمین حق همه مخلوقانه

خودخواه نیستم ر

سگها حمله کننده اند برو سرچ کن بببین چقدر تا حالا سر حمله سگ ادما مردند