2777
2789
عنوان

زندگی6

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 16 پست
میگی وقتی قضیه ها رو تعریف میکنی سبک میشی، اگه میتونی پیش مشاور حرفاتو بزن هم سبک میشی هم احتمالا او ...

دستت درد نکنه قوربونت بشم

چشم حتما میرم البته چندباری رفتم مث خنگا نگاش کردم

اگه شاید نوشتن راحت باشه اما چشم تو چشم حرف زدن نه

بازم ممنونم

دستت درد نکنه قوربونت بشم چشم حتما میرم البته چندباری رفتم مث خنگا نگاش کردم اگه شاید نوشتن راحت باش ...

اگه مشاور کاربلد باشه برا اینکه راحتر حرفاتو بهش بزنی هم راهکار داره میتونی اصلا حرفاتو بنویسی تو کاغذ بهش بدی

اینطور میتونه از یسری رفتار و عاداتی ک ممکنه بخاطر اون اتفاقات گذشته در شما شکل بگیره جلوگیری کنه و درواقع دردت التیام یابه با آسودگی زندگی کنی

⁦☘️⁩🤍

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.